Ga naar de inhoud
amsterdam-systeemplafond

Projecten

Projecten

Bij systeemplafond.nl zijn we enorm trots op de door ons gerealiseerde projecten, dit laten we dan ook graag aan iedereen zien. Bij Marvo zijn we bezig met het uitvoeren van drie specialistische taken, het maken van systeemplafonds, het neerzetten van wanden in gebouwen en het plaatsen van verlichting in verschillende gebouwen. Zo zie je hieronder deze drie onderdelen die we elke dag uitvoeren. Neem een kijkje bij de verschillende onderdelen en de projecten die we de afgelopen jaren hebben neergezet. Ook hebben wij een webshop voor het leveren van alle plafondplaten en materialen; www.systeemplafondkopen.nl

Marvo Systeemplafonds B.V.

Marvo Systeemplafonds is opgericht op 9 oktober 2000. Martin Voorwald, de eigenaar van Marvo, werkte voorheen altijd in de golfkartonindustrie in Hoogeveen en kreeg in het jaar 2000 de kans om voor zich zelf te beginnen, iets wat altijd al een droom voor hem was. De eerste jaren van het bestaan van Marvo bleef hij deeltijdwerken in de golfkartonindustrie, tot dat het moment kwam dat dit niet meer te combineren was. Vanaf dat moment heeft Marvo Systeemplafonds een serieuze groei doorgemaakt, wat vandaag de dag resulteert in een bedrijf met circa 25 medewerkers in eigen dienstverband en een flexibele schil van circa 30 onderaannemers. Waar we als bedrijf zeer trots op zijn is dat zowel onze medewerkers, onze onderaannemers en onze vaste klanten zeer loyaal zijn aan Marvo Systeemplafonds. Zo zijn er bedrijven die al meer dan 15 jaar zaken met ons doen, een klantenwaardering van 9.1 is daarom ook zeer gewaardeerd. Vanuit ons kantoor gevestigd in Hoogeveen, zorgen wij ervoor dat onze klanten door heel Nederland en België goed bediend worden.

Organisatie

Dit doen we door middel van een goede buitendienst die ondersteund wordt door een verkoopafdeling met een calculatieafdeling, zodat we vanaf het begintraject tot aan de eindoplevering onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Wat begon als een bedrijf wat gespecialiseerd is in systeemplafonds, is het inmiddels een bedrijf wat ook diverse soorten wanden aanbiedt, waaronder de volglazen wandensysteemwanden en metal stud wanden. Ook kunnen wij een compleet verlichtingspakket aanbieden vanaf de basisverlichting tot aan de noodverlichting. Tevens zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten waar we ons in kunnen specialiseren, hierin is de kwaliteit van het product altijd bepalend, zo zijn wij het eerste afbouwbedrijf wereldwijd wat als eerste het Rockfon 3D plafond heeft mogen monteren. De kracht van Marvo Systeemplafonds is dat wij altijd een goed en vakkundig advies geven en dit doen met de juiste snelheid.

Kortom: Ondernemend, Professioneel en Betrouwbaar