Ga naar de inhoud

Grote en kleine Systeemplafond / plafondplaten

Plafondplaten voor systeemplafonds zijn er in vele soorten en maten (grote en kleine). Er zijn platen met bepaalde eigenschappen die te maken hebben met de mate van lichtreflectie,geluidsisolatie, vochtbestendigheid en meer.
Op een ander vlak onderscheiden systeemplafonds zich weer in de wijze waarop het plafond wordt gemonteerd en de plafondplaten worden gelegd (inleg,doorzak, verdekt). Zo is een bandrasterplafond een systeem waarin plafondplaten voor meerdere maten plafondplaten.

Maten plafondplaten

De standaardmaten van plafondplaten zijn 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm; alle merken systeemplafonds hebben deze maten voor de meeste platen in hun assortiment. De plafondplaten van 600 x 600 mm zijn in principe de kleinste platen met een oppervlakte van 0,36m2. Er zijn smallere plafon maar die hebben wel dezelfde oppervlakte; 300 x 1200 mm. De meest gangbare maten staan hieronder, hetgeen niet wil zeggen dat elk type plafondplaat van een merk ook in deze maten te verkrijgen zijn.

Montage en levering

Met het Metal stud systeem realiseren wij in een mum van tijd een opstelling van scheidingswanden in elk gebouw, naar de indeling die u wenst. Voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, hotels, scholen, showrooms, wooncomplexen en veel andere gebouwen zijn metal stud wanden zeer praktisch toepasbaar, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. De metal stud wanden kunnen op alle…

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Leroy kan je helpen bij Metal Stud Wanden

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.