Ga naar de inhoud

Systeemplafond montage

Een compleet systeemplafond met montage? Of slechts enkele plafondplaten vervangen? Dat kan snel, gemakkelijk en verzorgd via Systeemplafond.nl. Wij bieden een ruim assortiment systeemplafonds in combinatie met groothandelsprijzen. Daarnaast hebben we eigen monteurs in dienst die vakkundig en snel een nieuw systeemplafond kunnen plaatsen en of vervangen.

Systeemplafond team voor montage met monteurs van Marvo Systeemplafonds

Eigen systeemplafond montage team

Eén van de voordelen van Systeemplafond.nl is dat we al meer dan vijftien jaar werken met eigen ervaren plafonneurs. Je bespaart daardoor niet alleen op het aantal manuren of -dagen bij het monteren van een plafond. Nee, zo leveren en monteren we meer dan een half miljoen plafondplaten per jaar en genieten van scherpe inkooptarieven via de groothandel.

En uiteraard komen we altijd eerst bij u op de bouwlocatie kijken. Zo kunnen we de opdracht nog beter voor u inschatten. En na bezichtiging is offerte tevens factuur. Geen financiële onaangename verassingen achteraf.

marvo systeemplafonds komt graag bij u langs op locatie voor montage

Ook voor systeemwanden en LED verlichting

Systeemplafond.nl voorziet niet alleen in plafondplaten. Zo zijn we ook een hele geschikte partij voor het verzorgen van systeemwanden (gips-, glazen- en metal stud wanden) en LED verlichting. Projecten kunnen we als het ware geheel turnkey opleveren en adequaat verzorgen.

• Meer dan 24 verschillende plafondplaten
• Na bezichtiging is de offerte de factuur
• Wij monteren meer dan 500.000 m2 per jaar

Meer informatie over uw systeemplafond? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Diverse medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.


Systeemplafond-project laten verzorgen?

Heeft u een beeld van het project en een wens over de te gebruiken materialen? Neemt u gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen op basis van uw tekening(en) en wensen een vrijblijvende offerte voor u opmaken. Bouwtekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl

Uiteraard kunt u ook direct telefonisch in contact treden met één van onze medewerkers, tel.: 0528 277 490. We staan u natuurlijk uitgebreid te woord en komen desgewenst graag bij u langs op locatie uw wensen te inventariseren.