Ga naar de inhoud

De goedkoopste systeemplafond / plafondplaat van Nederland

Op zoek naar een goedkoop systeemplafond of een goedkope systeemplafondplaat? Marvo Systeemplafonds heeft de scherpgeprijsde KCS Boulder in haar assortiment. Geïnteresseerd? De KCS Boulder is de goedkoopste systeemplafond van Nederland. Een klassieke, strakke plafondplaat die wij u voor de scherpste prijs aan kunnen bieden. Onze plafondplaten worden dagelijks op prijs getest. Bestelt u de plaat voor 12.00 dan wordt deze morgen geleverd.

KCS Boulder

De KCS Boulder is de voordeligste plafondplaat bij Marvo Systeemplafonds. Op zoek naar een goedkope oplossing voor uw winkelruimte, magazijn, bedrijfshal of verhuurruimte en is een akoestische werking niet of minder van belang? Dan is dit de plaat die u zoekt! De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur. Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Alle plafondplaten

Een ruime keuze in plafondplaten. Als echte specialist bieden we een ruime keuze in plafondplaten. Systeemplafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende merken, maten en materialen. We geven u graag uitgebreid advies over de beste keuze voor uw situatie.

Meer informatie over onze systeemplafonds