Offerte aanvragen
 • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
 • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
 • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
 • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
 • Ondernemend
 • Professioneel
 • Betrouwbaar

Metal Stud Scheidingswanden

Metal stud leent zich uitstekend voor het creëren van scheidingswanden. De vaste binnenwanden bestaan uit een stalen profiel en gipspanelen. Ze zijn snel te plaatsen, zien er verzorgd uit en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Een metal stud scheidingswand is bovendien brandwerend en zorgt voor geluidsisolatie.

Marvo Systeemplafonds levert en plaatst

 • Universele metal stud scheidingswanden
 • Kamerscheidende metal stud wanden
 • Kamerscheidende metal stud wanden voor natte ruimtes

Vrijblijvende offerte

Voorzetwanden Metal Stud

Universele metal stud scheidingswanden

Door te kiezen voor een universele metal stud scheidingswand profiteert u voordelig van de voordelen die metal stud biedt. De scheidingswanden worden dan ook veel toegepast in de utiliteitsbouw. Voor ruimtes waar privacy gewenst is, zoals kantoren of spreekkamers, zijn ze uitermate geschikt omdat ze een hoge geluidsisolatie bieden, die naar wens is aan te passen.

Universele metal stud scheidingswanden zijn bovendien 60 minuten brandwerend.

scheidingswanden Metal Stud Wand

Kamerscheidende metal stud wanden

Dit type wand wordt veel toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. Het enkelvoudige stalen profiel wordt voorzien van een gipsplaat, wat een redelijke geluidsisolatie oplevert. Deze is te verhogen door minerale wol in de spouw te plaatsen. Een kamerscheidende metal stud wand is

30 minuten brandwerend.

Kamerscheidende metal stud wanden voor natte ruimtes

Metal stud is ook uitstekend toe te passen in natte ruimtes, zoals badkamers. Onze kamerscheidende metal stud wanden voor natte ruimtes bestaan uit een enkelvoudig stalen frame, voorzien van één laag Aquapanel Cementboard Indoor. Deze laag is ongevoelig voor vocht, bestand tegen schimmel, onbrandbaar, buigbaar en prettig te hanteren dankzij EasyEdge. Het glasvezelweefsel op Aquapanel Cementboard Indoor loopt namelijk rondom de langskanten door. Het materiaal kan afgewerkt worden met tegels of pleisterwerk. Deze kamerscheidende wanden zijn 30 minuten brandwerend en hebben een redelijke geluidsisolatie, die te verbeteren is door minerale wol in de spouw te plaatsen.

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Eindafwerking

Na montage is iedere gewenste eindafwerking mogelijk. Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in de montage van metal stud voorzetwanden. We adviseren u graag over de mogelijkheden die het beste passen bij uw situatie.

Vrijblijvende offerte

Marvo-systeemplafonds

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

 • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
 • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.


Wilt u meer weten over metal stud wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in