Skip to content

Metal Stud Wanden

Heeft u een ruimte die u wilt indelen in meerdere praktische ruimten? Of wilt u een extra isolerende laag plaatsen voor een altijd koude muur? Het kan met metal stud wanden. Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van deze binnenwanden.

Metal stud wanden zijn gebaseerd op een stalen profiel, in combinatie met gipspanelen en isolatie. Ze worden daarom ook wel gipswanden genoemd. Het zijn vaste scheidingswanden en voorzetwanden met een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Daarnaast zijn metal stud wanden snel te monteren en kunnen ze strak afgewerkt worden.

Montage en levering

Met het Metal stud systeem realiseren wij in een mum van tijd een opstelling van scheidingswanden in elk gebouw, naar de indeling die u wenst. Voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, hotels, scholen, showrooms, wooncomplexen en veel andere gebouwen zijn metal stud wanden zeer praktisch toepasbaar, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. De metal stud wanden kunnen op alle denkbare manieren worden afgewerkt.

Voorzetwanden

Met een metal stud voorzetwand heeft u een voordelige oplossing voor het afwerken van een bestaande wand. De volledig vrijstaande voorzetwanden van Marvo Systeemplafonds bestaan uit een stalen frame met een enkele laag.

Montage Metal Stud Wanden voorzetwanden

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Kantoor

Een kantoorgebouw heeft niet altijd indeling die past bij de gebruikers, maar dat is eenvoudig…

Winkels

Uw winkel is gevestigd op een mooie locatie, maar het pand heeft niet de gewenste…

Scholen

Een school moet aan veel eisen voldoen, maar het moet vooral een prettige en…

Hotels

Met metal stud wanden kunnen snel scheidingswanden en voorzetwanden opgetrokken …

Leroy kan je helpen bij Metal Stud Wanden

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.