Ga naar de inhoud
systeemwand kantoorwand

Ruimtes indelen kantoor

U heeft een kantoor, winkel, bedrijfspand of andere ruimte maar de beschikbare ruimte is onpraktisch ingedeeld of helemaal niet ingedeeld. Systeemplafond verzorgt de levering van systeemwandenglazen wanden en metal studwanden.

systeemwand kantoorwand

U bepaalt de indeling en de wand

Wij helpen en adviseren u daarbij en zullen uw plannen alleen dan bijsturen wanneer dit bijvoorbeeld bouwtechnisch noodzakelijk is. Systeemwanden mogen bijvoorbeeld niet als dragers fungeren van een verdiepingsvloer. Hier zullen we dan op wijzen en samen met u een andere oplossing voor zoeken.

Heeft u plannen en al een tekening of schets? Aarzel niet om deze aan ons voor te leggen zodat we u een scherpe offerte kunnen doen nadat we alle zaken hebben bekeken. Heeft u nog geen idee hoe het moet worden maar weet u wel dat er iets moet veranderen? Neem dan ook contact op met ons zodat we u kunnen adviseren.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien. Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.

Groot is niet altijd beter

Men komt de laatste jaren terug op de grote ‘kantoortuinen’ die de productiviteit zou verhogen van de medewerkers.  Men zou gemakkelijker gaan samenwerken was het idee daarachter. Uit onderzoek blijkt dat dit niet altijd het geval is en dat vooral de concentratie van medewerkers er onder kan lijden.

Dat geldt dat ook voor een ruimte die verschillende functies heeft. Bijvoorbeeld een grote ruimte waar meerdere bureau-werkplekken zijn en tegelijkertijd ook een counter waar klanten of leveranciers komen. Vaak wordt diezelfde ruimte dan ook als (tijdelijk) magazijn gebruikt. De oplossing voor die problemen: ruimte (opnieuw) indelen en aparte ruimten maken.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafonds, derako plafonds, glazen wanden, metal stud wanden en LED verlichting.