Ga naar de inhoud

Glazen kantoorwanden

Marvo Systeemplafonds onderscheidt zich door de vakkundige montage en levering van glazen kantoorwanden in heel Nederland. Onze volglazen kantoorwanden combineren stijl en passen naadloos in het interieur van elke eigentijdse organisatie. Voor diegenen die streven naar transparantie en een open structuur, biedt onze kantoorwand de perfecte afscheiding.

Of het nu gaat om het creëren van afgescheiden ruimtes of het inrichten van meerdere kantoren, met onze glazen wanden zijn de mogelijkheden eindeloos. Maatwerk is onze standaard, waarbij u keuze heeft uit diverse opties, zoals afmetingen, deuren met verschillende stijlen deurbeslag en andere personalisatiemogelijkheden. Bij Marvo Systeemplafonds doen we er alles aan om aan uw specifieke wensen te voldoen, zodat uw ruimte niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Indeling zoals u het wenst!

Na aanleiding van een bezoek op locatie waarbij wij alles besproken hebben zullen wij een definitieve offerte maken. Daarbij hoort uiteraard ook een definitieve tekening. Deze zullen wij op de detail en maat van uw pand intekenen, hierdoor zullen er geen onduidelijkheden zijn tijdens montage of afwijkende details.