Skip to content

Showing all 6 results

Rockfon plafondplaten

Rockfon plafondplaten worden heel veel verkocht in Nederland. Door de gebruikte materialen en opbouw van deze platen, kunnen ze in veel ruimten worden toegepast. Ze hebben dan ook een positief effect op het energieverbruik en de akoestiek van een ruimte. Rockfon plafondpanelen zijn dimensie-stabiel tot een luchtvochtigheidsniveau van 100% rv (relatieve vochtigheid). Wel wordt geadviseerd bij hoge rv (>90%) een corrosiebestendig ophangsysteem te gebruiken. Alle plafonds van Rockfon kunnen worden gereinigd met een stofzuiger met een zachte borstel.

 • Rockfon Lithos

  v.a. 8.63 per m2

  De Rockfon Lithos is samengesteld op basis van steenwol die goed kan worden toegepast in projecten waar een akoestische vereiste is.

 • Rockfon Pallas

  v.a. 9.53 per m2

  Rockfon Pallas plafondpanelen hebben een egaal wit oppervlak, die het plafond een kwalitatieve uitstraling geeft.

 • Rockfon Krios

  v.a. 15.04 per m2

  Rockfon Krios is het meest gebruikte witte plafondpaneel in de markt. Rockfon Krios is meer dan 30% lichter in gewicht dan de meeste alternatieve plafondpanelen en daardoor gemakkelijker te hanteren. 

 • Rockfon Black (Cinema)

  v.a. 19.34 per m2

  De Rockfon Cinema wordt veelal toegepast in o.a. bioscopen, horecagelegenheden en sportscholen. Deze plafondplaat is egaal zwart gekleurd, bezit een gladde oppervlaktestructuur en heeft een matte glans. Akoestisch gezien steekt deze plafondplaat perfect in elkaar.

 • Rockfon Blanka

  v.a. 20.57 per m2

  Rockfon Blanka heeft een uiterst mat en extreem wit oppervlak met een hoge lichtreflectie gekoppeld aan een hoge lichtdiffusie, wat leidt tot energiebesparing en een comfortabele interieuromgeving.

 • Rockfon Color-all

  v.a. 23.46 per m2

  Kleur bepaalt in hoge mate de beleving binnen een ruimte en kan zowel een gemoedstoestand als een functie uitdrukken. Zo biedt ons Rockfon Color-all-assortiment een uitgebreide collectie aan kleuren. Naast het vlakke inleg plafondpaneel zijn er verschillende andere kantafwerkingen voor verdiepte en verdekte bevestiging verkrijgbaar.