Skip to content

Showing all 3 results

Ecophon plafonplaten zijn volledig recyclebaar omdat ze gemaakt zijn van onder andere glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde is met een speciale coating afgewerkt (Akutex FT) en aan de rugzijde met een glasvlies. De plafondplaten van Ecophon zijn leverbaar in meerdere typen montagesystemen en verschillende afmetingen.
De Ecophon plafondplaten hebben een rustige uitstraling en een hoge geluidsabsorptie waardoor er altijd wel een geschikte oplossing is voor een bepaalde ruimte. Van kantoor tot voor een buitenruimte.

 • Ecophon Gedina

  v.a. 14.92 per m2

  De Ecophon Gedina-panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een Akutex T-coating en de rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. 

 • Ecophon Sombra

  v.a. 17.64 per m2

  De Ecophon Sombra is een zachtminerale zwarte plafondplaat geproduceerd uit glaswol waarvan de zichtzijde van het paneel bekleed is met een matzwart geverfd glasvlies. 

 • Ecophon Focus

  v.a. 26.58 per m2

  De Ecophon Focus is geschikt voor toepassingen waar een robuust verlaagd plafond gewenst is, waarvan de verschillende panelen makkelijk kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd en waar hoge praktische eisen worden gesteld.