Ga naar de inhoud

Rockfon Color-all

27.14 per m2

Kleur bepaalt in hoge mate de beleving binnen een ruimte en kan zowel een gemoedstoestand als een functie uitdrukken. Zo biedt ons Rockfon Color-all-assortiment een uitgebreide collectie aan kleuren. Naast het vlakke inleg plafondpaneel zijn er verschillende andere kantafwerkingen voor verdiepte en verdekte bevestiging verkrijgbaar.

Voordelen Rockfon Color-all

  • Breed kleurenpalet
  • Hoge lichtreflectie
  • Rustige en strakke uitstraling
  • Absorbeert 100% van het geluid in een ruimte

Type plafondplaat

Rockfon Color-all is verkrijgbaar als inleg en doorzak plafondplaat.

Afmeting plafondplaat Color-all

De Rockfon Black (Cinema) is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie0-100%
NRC Waarde1.0
BrandklasseA1
Vochtbestendigheid100%

 

Vochtbestendigheid Rockfon Color-all

Plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 1o0%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 100% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde 

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 1,0. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie 

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 0-100% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse 

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A1. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Systeemplafondkopen.nl

Merken

Maat Systeemplafond

,

Type

Gerelateerde Projecten