Skip to content

Systeemwanden in kantoor

Systeemwanden van Marvo Systeemplafonds zijn de oplossing voor het creëren van praktische kantoorruimten. Het flexibele systeem is eenvoudig te plaatsen en te combineren met andere systemen. Wanneer u snel een ruimte wil ombouwen naar meerdere kantoren dan zijn systeemwanden de beste oplossing. Wilt u later weer een andere indeling, is dat ook geen probleem. De systeemwanden zijn door ons vrij eenvoudig te verplaatsen.

systeemwand kantoorwand

De systeemwand

Een systeemwand behoeft na plaatsing geen verdere afwerking zoals bij gipswanden wel het geval is. De wanden bestaan uit kant en klare panelen die met profielen worden gekoppeld. Door de vele variatiemogelijkheden is er altijd wel een oplossing te vinden voor elke gewenste indeling. Ramen, deuren et cetera zijn namelijk heel gemakkelijke op te nemen zodat elk gewenste functie kan worden gerealiseerd. De buitenkant van de panelen zijn afgewerkt met een vinyl behang waardoor deze kant en klaar zijn.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien. Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.

Het systeem voor kantoorruimten

Een systeemwand of scheidingswand is de oplossing om snel meerdere kantoorruimten te creëren in een korte tijd. De uitstraling is iets minder exclusief dan bijvoorbeeld een glazen wand maar u kunt wel eenvoudig een willekeurige indeling maken al of niet gecombineerd met andere systemen. Een loket met glas is ook een van de mogelijkheden of een wand met ramen zodat toch alles een transparant geheel wordt.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.
Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl. met de nodige informatie erbij.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafonds, derako plafonds, glazen wanden, metal stud wanden en LED verlichting.