Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Geluidsisolatie met Metal Stud Wanden

Door een gebouw of een ruimte goed in te richten, voorkomt u geluidsoverlast. Het gebruik van de juiste materialen voor metal stud wanden zijn daarbij belangrijk. Door isolatiemateriaal toe te passen in deze eenvoudig te plaatsen binnenwanden wordt voorkomen dat geluid doordringt in andere ruimtes. Marvo Systeemplafonds adviseert u graag over de mogelijkheden van geluidisolatie met metal stud wanden.

Het belang van geluidsisolatie

U zit rustig aan uw bureau te werken aan een opdracht die concentratie vereist. In de kamer naast u wordt vergaderd. Het geroezemoes bereikt uw kantoor. In de kamer boven u loopt iemand in zijn kantoor te ijsberen. Ook dit geluid dringt uw werkruimte binnen. Concentreren wordt steeds lastiger. Zeker op lange termijn kan geluidsoverlast een grote bron van frustratie zijn, terwijl er goede oplossingen zijn.

Vrijblijvende offerte

Brandwerendheid metal stud wand
Metal Stud Wand: brandwerendheid

Vormen van geluidsisolatie

Geluidsisolatie overlangs
Geluidsisolatie ‘overlangs’ draait om het verbeteren van de akoestiek van aangrenzende ruimtes.


Verticale geluidsisolatie

Geluiden uit ruimtes boven en onder het vertrek bepalen de verticale geluidsisolatie. Wanneer uw bovenbuurman een keer stampt op de vloer moet u dit niet horen.


Enkelvoudige geluidsisolatie

Service-installaties, zoals airco’s, kunnen veel lawaai maken. Door een akoestisch systeemplafond te plaatsen, wordt voorkomen dat het geluid doordringt op plaatsen waar u het niet wilt.

 

 

Het belang van systeemwanden en systeemplafonds

Marvo Systeemplafonds stelt in samenwerking met u een akoestisch plan op. Wij adviseren u over het gebruik van de juiste materialen. Voor een productieruimte gelden andere voorwaarden dan voor een kantoorgebouw. Wij hebben jarenlange ervaring en zetten die graag in om u persoonlijk advies te geven.

Geluidsabsorptie en akoestiek

Metal stud wanden zijn ook zeer geschikt voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Daarbij speelt niet alleen geluidsisolatie, maar ook geluidsabsorptie een rol.

Metal Stud Wand: brandwerendheid

Metal stud wanden monteren en leveren

Met het Metal stud systeem realiseren wij in een mum van tijd een opstelling van scheidingswanden in elk gebouw, naar de indeling die u wenst. Zowel voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, showrooms en wooncomplexen zijn Metal stud wanden zeer praktisch toepasbaar, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

De Metal stud wanden kunnen op alle denkbare manieren worden afgewerkt. U kunt daarbij denken aan behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl, fotoprints etc. Van naden of schroefgaten is geen sprake, waardoor een egaal oppervlak rust brengt in elk gebouw. De lichtgewicht materialen waaruit Metal stud wanden worden opgebouwd, zijn gemakkelijk verwerkbaar.

Naast Metal Stud Wanden kunt u bij ons terecht voor systeemwanden, glazen wanden, systeemplafonds en derako plafonds.

Advies op locatie

Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Vrijblijvende offerte


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in