Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Metal stud wanden in een kantoor

Een kantoorgebouw heeft niet altijd indeling die past bij de gebruikers, maar dat is eenvoudig op te lossen. Met metal stud scheidingswanden zijn snel vaste binnenwanden te realiseren met een strakke afwerking, een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Er zijn ook metal stud voorzetwanden die voor een koude muur geplaatst kunnen worden om extra isolatie te creëren.

Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van metal stud wanden en geeft deskundig advies over de vele mogelijkheden voor uw kantoor. Op basis van uw specifieke wensen maken we een plan om tot de ideale indeling van de ruimte te komen. Metal stud wanden zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Vrijblijvende offerte

Verschillende gipspanelen

De vaste binnenwanden bestaat uit een stalen frame met gipsplaten en isolatie. U kunt kiezen uit verschillende gipspanelen, elk met specifieke eigenschappen op het gebied van brandwerendheid en geluidsisolatie. Metal stud wanden zijn snel te monteren en strak af te werken met bijvoorbeeld behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl en fotoprints. Naden worden voorzien van gaasband of papierband en ook schroefgaten zijn niet meer te zien nadat ze zijn afgevoegd. Daarna kan de metal stud wand de afwerking krijgen die past bij het interieur van uw kantoor. Metal stud wanden zijn daarnaast goed te combineren met systeemwanden, glazen wanden en systeemplafonds.

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Nieuwe indeling kantoor

In een mum van tijd delen we een nieuw of bestaand kantoor opnieuw in. Ook in hotels, scholen, winkels, ziekenhuizen, showrooms en wooncomplexen zijn metal stud wanden een ideale oplossing.

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van metal stud wanden door heel Nederland.

Vrijblijvende offerte

Marvo-systeemplafonds

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.


Wilt u meer weten over metal stud wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in