Ga naar de inhoud

Metal stud wanden in een kantoor

Een kantoorgebouw heeft niet altijd indeling die past bij de gebruikers, maar dat is eenvoudig op te lossen. Met metal stud scheidingswanden zijn snel vaste binnenwanden te realiseren met een strakke afwerking, een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Er zijn ook metal stud voorzetwanden die voor een koude muur geplaatst kunnen worden om extra isolatie te creëren.

Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van metal stud wanden en geeft deskundig advies over de vele mogelijkheden voor uw kantoor. Op basis van uw specifieke wensen maken we een plan om tot de ideale indeling van de ruimte te komen. Metal stud wanden zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Akoestiek kantooromgeving

De akoestiek in een kantooromgeving kent veel diversiteit. Dit komt omdat er binnen een kantorencomplex diverse soorten ruimten zijn. Bij de inrichting is het van belang vroegtijdig de akoestiek in ogenschouw te nemen. Marvo Systeemplafonds ondersteunt u bij een akoestisch ontwerp van uw kantooromgeving.

Juiste materiaal gebruiken

Bij de inrichting van het kantoor is het gebruik van juist materiaal essentieel. Bij het werken met systeemplafonds wordt onderscheid gemaakt tussen hard minerale en zacht minerale systeemplafondplaten. Voor de akoestiek is de keuze van het materiaal bepalend.

Verschillende gipspanelen

De vaste binnenwanden bestaat uit een stalen frame met gipsplaten en isolatie. U kunt kiezen uit verschillende gipspanelen, elk met specifieke eigenschappen op het gebied van brandwerendheid en geluidsisolatie. Metal stud wanden zijn snel te monteren en strak af te werken met bijvoorbeeld behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl en fotoprints. Naden worden voorzien van gaasband of papierband en ook schroefgaten zijn niet meer te zien nadat ze zijn afgevoegd. Daarna kan de metal stud wand de afwerking krijgen die past bij het interieur van uw kantoor. Metal stud wanden zijn daarnaast goed te combineren met systeemwandenglazen wanden en systeemplafonds.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Nieuwe indeling kantoor

In een mum van tijd delen we een nieuw of bestaand kantoor opnieuw in. Ook in hotels, scholen, winkels, ziekenhuizen, showrooms en wooncomplexen zijn metal stud wanden een ideale oplossing.

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van metal stud wanden door heel Nederland.

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze