Skip to content

Glazen wanden

Marvo systeemplafonds verzorgt de montage en levering van glazen wanden door heel Nederland. Een volglazen wand is stijlvol en past in het interieur van iedere moderne organisatie. Wie kiest voor transparantie en een open structuur vindt in de glazen wand een ideale afscheiding.
Een deel afscheiden door middel van een wand of meerdere kantoren inrichten, het kan allemaal met glazen wanden. U heeft keuze uit veel opties met betrekking tot bijvoorbeeld de maat, de toevoeging van deuren, soorten deurbeslag en andere zaken. Wij stellen alles in het werk om aan uw wensen te voldoen.

Soorten deuren

hardglazen deuren, hardglazen kaderdeuren en dichte deuren, ook wel HPL-deuren genoemd…

Soorten glas

Onze glazen wanden zijn verkrijgbaar in twee diktes: 10 (type 55/2) en 12 millimeter (66/2). Beide voldoen tot …

Deurbeslag

Op hardglazen deuren en hardglazen kaderdeuren gebruiken we strak deurbeslag, dat past bij…

Geluidsisolatie

Onze wanden zijn verkrijgbaar in twee diktes: 10 (type 55/2) en 12 millimeter (66/2). Beide voldoen tot …

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Indeling zoals u het wenst!

Na aanleiding van een bezoek op locatie waarbij wij alles besproken hebben zullen wij een definitieve offerte maken. Daarbij hoort uiteraard ook een definitieve tekening. Deze zullen wij op de detail en maat van uw pand intekenen, hierdoor zullen er geen onduidelijkheden zijn tijdens montage of afwijkende details.

Glazen wanden beplakken

Transparantie en privacy kunnen heel goed samengaan. Op de pagina geluidsisolatie van glazen wanden kunt u lezen dat het heel goed mogelijk is om geluidsoverlast te voorkomen en privégesprekken privé te houden in een ruimte met glazen wanden.

Details

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondssysteemwandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Heeft u al een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen? Neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl.

Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.