Offerte aanvragen
 • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
 • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
 • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
 • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
 • Ondernemend
 • Professioneel
 • Betrouwbaar

Glazen wanden

Marvo systeemplafonds verzorgt de montage en levering van de glazen wanden door heel Nederland. De volglazen wand is stijlvol en past binnen iedere moderne organisatie. Wanneer u gaat voor transparantie en een open structuur is de glazen wand uw ideale afscheiding.

Of u nu alleen een deel wil afscheiden door middel van een wand of meerdere kantoren wil inrichten, het kan allemaal. U heeft keuze uit veel mogelijke opties met betrekking tot bijvoorbeeld de maat, wel of geen deuren in de wand, soort beslag en andere zaken. Wij zullen alles in werk stellen om aan uw wensen te voldoen.

 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

glazen-wand-marvo

Voordelen van glazen wanden

 • Stijlvolle uitstraling
 • Transparantie
 • Snelle montage

Interesse in glazen wanden?
Neem direct contact met ons op.

Contact opnemen

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Wat is een volglazen wand?

Een volglazen wand wil niets anders zeggen dan dat het een wand betreft die geheel uit glas bestaat. Deze wanden hebben alleen aan de onder- en bovenzijde een aluminium profiel waar de wand in wordt geklemd. Deze profielen hebben een dusdanige kleine afmeting dat ze de illusie van een geheel glazen wand niet verstoren. Een glazen wand bestaat uit meerdere verticale glaselementen die onderling met speciale tape worden verbonden waardoor het een strak geheel blijft. Het resultaat? Een zeer montage vriendelijke glazen wand met een moderne subtiele uitstraling. Een glasheldere oplossing voor elk project.

55.2 en 66.2 glas

De lagen glas kunnen verschillende diktes hebben waarbij een dikkere laag sterker is dan een dunnere laag. Ook heeft een dikkere laag glas een betere geluidswerende werking. Wanneer twee van deze glasplaten met een speciale folie tegen elkaar worden geplakt wordt gelaagd glas van twee lagen verkregen. Dit wordt weergegeven met een code, bijvoorbeeld: 66.2. Dit geeft aan dat het glas uit twee glasplaten van 6 mm bestaat met daartussen 2 mm folie.

Marvo systeemplafonds levert:

 • 55.2 Volglazenwanden 30dB geluidswerend (standaard glaswand)

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Quintes-glaselementen

Werkwijze en mogelijkheden glazen wanden

Eén van de voordelen van glazen wanden is dat het transparantie in een gebouw geeft. Wens u toch iets meer privacy dan zijn onze glazen wanden ideaal te combineren met de systeemwanden en metal stud wanden. De glazen wanden zijn makkelijk in te delen in uw pand, dit omdat elk glaspaneel op maat gemaakt zal worden. Doordat elk paneel zijn eigen productie heeft kunnen wij bepalen hoe groot of klein ieder glaspaneel wordt.

Heeft u al een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen? Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Veilig en comfortabel

De glaspanelen zijn gemaakt van gehard en gelaagd glas. Dat wil zeggen dat het uit verschillende lagen gehard glas bestaat met daartussen één of meerdere lagen veiligheidsfolie. Zo zullen bij glasbreuk geen grote gevaarlijke stukken glas ontstaan. Het glas zal geheel uiteenvallen in kleine stukjes die wel bij elkaar worden gehouden. Het grote voordeel van deze gelaagdheid is de grote sterkte waardoor de veiligheid wordt vergroot.

Volglazen wanden met stijlvolle uitstraling

De uitstraling van onze glazen wanden zijn zeer stijlvol waardoor ze in heel veel gebieden toepasbaar zijn. Wanneer u gaat voor transparantie is de glazen wand uw ideale afscheiding.

Details glazen wand

glazen_wanden

Glazen scheidingswanden

Marvo systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van glazen scheidingswanden. Bij de montage van glazen wanden is het precies inmeten erg belangrijk. Doorgaans bestaat een glazen scheidingswand uit vier onderdelen:

 • Onderprofiel
 • Bovenprofiel
 • Dubbelzijdig pvc-tape
 • Glas

Het is natuurlijk ook mogelijk om een glazen deur met bijhorend deurslag te verwerken in uw glaswand-project.

Indeling zoals u het wenst!

Na aanleiding van een bezoek op locatie waarbij wij alles besproken hebben zullen wij een definitieve offerte maken. Daarbij hoort uiteraard ook een definitieve tekening. Deze zullen wij op de detail en maat van uw pand intekenen, hierdoor zullen er geen onduidelijkheden zijn tijdens montage of afwijkende details.

Glazen-wanden-Tekening
Glazen-wand-kantoor

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafonds, systeemwandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Heeft u al een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen? Neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl.

Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`

Wilt u meer weten over glazen wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in