Skip to content
Home / Glazen wanden

Glazen wanden

Marvo systeemplafonds verzorgt de montage en levering van de glazen wanden door heel Nederland. Hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten met glazen wanden. U kunt altijd referenties over ons opvragen.

Niquell

  De evenementen en projecten die Niquell organiseert, zijn allemaal op locatie. Maar dat wil niet zeggen dat het op kantoor bij het Hoogeveense organisatiebureau altijd heerlijk rustig is.

  ROSH Studios Reclamebureau

   We hebben het sfeervolle en inspirerende kantoor van ROSH Studios Reclamebureau voorzien van wanden en een systeemplafond met verlichting.

   Leff ontwerpers

    Door het niet praktisch werken in een grote algemene werkruimte heeft dit bedrijf ervoor gekozen om het kantoor te laten vernieuwen. Lefff Ontwerpers heeft een vernieuwend ontwerp gemaakt voor dit kantoor door onder andere glazen wanden te plaatsen in de ruimte. Door de wanden ontstaan er meerdere verschillende ruimtes waar gewerkt kan worden.

    MIRON Violetglass

     Door de groei van het bedrijf, heeft MIRON het hele kantoor laten vernieuwen. Hier heeft Marvo Systeemplafonds het systeemplafond, de metal stud wanden en de glazen wanden gemonteerd.

     Quintes Waardenburg

      Financieel dienstverlener Quintes Verzekeren en Risicobeheer is hard aan het groeien. Daarom heeft zij een nieuwe pand voor haar hoofdkantoor in Waardenburg geopend.

      Broekhuis Volvo Hoogeveen

       Om alles in goede banen te leiden hebben ze bij de Volvo garage ervoor gekozen om het project volledig uit handen te geven aan het bouwbedrijf AB Bouw B.V. AB Bouw B.V. koos ervoor om een bouwteam in te zetten op dit project. Wij werken vaker in opdracht voor AB Bouw B.V. en dat bevalt goed van beide kanten.