Ga naar de inhoud

ROSH Studios Reclamebureau

Inrichting kantoor

ROSH staat voor ‘Result Of Showing Heart’. Dat is niet voor niets. ROSH Studios Reclamebureau wil haar klanten namelijk een beetje uitdagen, ze helpen uit hun comfortzone te komen. Dat levert namelijk het beste en mooiste resultaat op, weten ze bij het Nijmeegse allround media bedrijf. Je ziet het ook terug in hun nieuwe kantoor. Daar is de inrichting op dezelfde manier aangepakt, alleen daagden de creatievelingen nu niet hun klant uit, maar zichzelf én de bedrijven die ze inschakelden voor de afbouw. Dat werk moest namelijk in 1,5 maand worden gedaan, in de bouwvakvakantie. Marvo Systeemplafonds B.V. was één van de bedrijven die die uitdaging wel aandurfden. We hebben het sfeervolle en inspirerende kantoor van ROSH Studios Reclamebureau voorzien van wanden en een systeemplafond met verlichting.

De aanleiding

Sinds de oprichting is ROSH Studios snel en flink gegroeid, in 6,5 jaar tijd ging het van 2 naar 20 mensen. Er was dan ook hard grotere werkruimte nodig. Die vonden ze op de bovenste verdieping van een nieuw gebouwd kantoor. De creatievelingen maakten zelf van A tot Z het plan voor de inrichting van de 400 m2 grote kale ruimte. “We wilden het industrieel houden, met moderne kleuren zoals zwart, goud, wit en grijs en veel transparantie. Veel glazen wanden dus en liefst geen systeemplafond omdat dat minder goed bij ons past”, zegt Koen Arens van ROSH Studios. Marvo plaatste een kleine 60 m2 glazen wanden, 25 m2 metalstud wanden en 20 meter metalstud koven. En toch ook een systeemplafond, in een bescheiden vergaderruimte van 11 m2. Reden dat ROSH Studios Reclamebureau daar toch voor een systeemplafond koos, was de airco-unit aan het plafond. “Die wilden we uit het zicht hebben, en we wilden geen last hebben van het geluid. Marvo maakte duidelijk dat de beste oplossing een systeemplafond zou zijn. Ook prijstechnisch, én omdat het voor een goede akoestiek zorgt. Gelukkig kon het in het zwart!”

Waarom heeft ROSH  voor Marvo gekozen?

Heel eigentijds zocht ROSH Studios Reclamebureau alle partijen via internet.
De recensies op zowel die website zelf als op Google waren een belangrijke leidraad bij de keuzes.
“Het was voor ons al snel duidelijk dat Marvo een goede partij was want de recensies zagen er prima uit”, zegt Arens.
Hij heeft namens ROSH zelf ook een lovende beoordeling geplaatst.

“We zijn heel tevreden over het eindresultaat, maar ook over hoe ontzettend snel ze hebben gewerkt. Nog geen anderhalve maand nadat we de opdracht aan Marvo hadden gegeven, was het al klaar. En dat in vakantietijd!”

Bekijk onze klantenbeoordelingen

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project ROSH Studios Reclamebureau?

  • Systeemplafond: Rockfon Cinema Black
  • LED panelen multicolor
  • Metalstud wanden
  • Hardglazen wanden

Systeemplafond | Rockfon Cinema Black

Omdat de kleur van het systeemplafond heel belangrijk was, is gekozen voor een zwarte tegel, de Rockfon Cinema Black. Nog een belangrijke reden voor deze keuze is de akoestische prestatie van de tegel. Het gaat immers om een vergaderruimte met glazen wanden en metalstud wanden, harde materialen dus. Met een geluidsabsorptie van 1.0 zorgt de stijlvolle tegel echter voor een uitstekende akoestiek in de ruimte. En omdat de tegels uitneembaar zijn, blijft de airco-unit boven het plafond goed bereikbaar.

NRC Waarde

Voor de Rockfon Cinema staat een NRC Waarde van.
De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt verbeteren?
Een waarde van 1 betekent dat al het geluid voor 100% wordt geabsorbeerd.

Vochtbestendigheid

De Rockfon Cinema heeft een vochtbestendigheid van 95%.
Dit betekend dat deze plafondplaat voor 95% bestand is tegen vocht in de ruimte.
De plafondplaat is uitgebreid getest op de verkoop.

Deze plaat los bestellen? dat kan in onze webshop.

Verlichting | Led paneel

In het systeemplafond zijn de led panelen LPO Eco aangebracht van 60 x 60 cm, dezelfde afmeting als de plafond tegel. De kleur van de verlichting kan met een schakelaar worden ingesteld op 3000, 4000 of 5700 Kelvin. Ideaal voor ROSH Studios waar ze fan van warm licht zijn!

  • 32 Watt
  • 3825 – 4160 Lumen
  • 3 jaar garantie
  • Levensduur 50.000 uur
  • CRI >80
  • Powerfactor >0.96

Hardglazen wanden

De meeste werkplekken zijn in de open ruimte, maar met volglazen wanden zijn twee afgesloten werkplekken en twee besloten vergaderruimtes gecreëerd. Volglazen wanden bestaan uit meerdere verticale glazen panelen die tegen elkaar aan worden geplaatst. Tussen de glazen panelen zit dus geen profiel, maar alleen een speciale tape die voor een geluiddichte naad zorgt. Slechts aan de onder- en bovenzijde is er een aluminium profiel waar de wand in wordt geklemd. Die profielen zijn zo slank dat ze nauwelijks opvallen. Zo zorgt een volglazen wand voor een maximale transparantie en een rustig en strak beeld. Perfect voor elke inrichting.

Enthousiast geworden van onze glazen wanden?
Bekijk hier al onze projecten!

Metal stud wanden

Metalstud wanden worden ook gips(plaat)wanden genoemd. Het zijn namelijk binnenwanden die worden gebouwd met stalen profielen in combinatie met gipsplaten en isolatiemateriaal. Ze worden gebruikt als vaste scheidingswanden en voorzetwanden. Kenmerkend voor metalstud wanden is dat je er een hoge brandwerendheid en een hoge geluidsisolatie mee kunt realiseren. Verder zijn ze snel te monteren en kunnen ze op elke manier worden afgewerkt.

Meer informatie over metal stud wanden?