Skip to content

Glazen scheidingswanden

Marvo systeemplafonds verzorgt de montage en levering van glazen scheidingswanden door heel Nederland. Een volglazen wand is stijlvol en past in het interieur van iedere moderne organisatie. Wie kiest voor transparantie en een open structuur vindt in de glazen wand een ideale afscheiding.
Een deel afscheiden door middel van een wand of meerdere kantoren inrichten, het kan allemaal met glazen wanden. U heeft keuze uit veel opties met betrekking tot bijvoorbeeld de maat, de toevoeging van deuren, soorten deurbeslag en andere zaken. Wij stellen alles in het werk om aan uw wensen te voldoen.

Soorten deuren

Deze panelen kun je instellen in drie verschillende kleuren, 3000 kelvin warmwit, 4000 kelvin daglicht en 5700 kelvin koelwit.

Soorten glas

LED is een zeer energiezuinig en duurzaam product, waarbij wij u graag adviseren met betrekking tot het selecteren…

Deurbeslag

U wilt verlichting voor uw kantoor of winkel? Laat u dan goed adviseren. Bij ons bent u aan het goede adres voor…

Geluidsisolatie

Noodverlichting is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw verlichtingsinstallatie. Het is belangrijk dat…

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Indeling zoals u het wenst!

Na aanleiding van een bezoek op locatie waarbij wij alles besproken hebben zullen wij een definitieve offerte maken. Daarbij hoort uiteraard ook een definitieve tekening. Deze zullen wij op de detail en maat van uw pand intekenen, hierdoor zullen er geen onduidelijkheden zijn tijdens montage of afwijkende details.

Glazen wanden beplakken

Transparantie en privacy kunnen heel goed samengaan. Op de pagina geluidsisolatie van glazen wanden kunt u lezen dat het heel goed mogelijk is om geluidsoverlast te voorkomen en privégesprekken privé te houden in een ruimte met glazen wanden.

Details glazen wand

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondssysteemwandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Heeft u al een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen? Neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl.

Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.