Ga naar de inhoud

Systeemwanden met montage

We werken altijd met u samen om tot een goed resultaat te komen. U geeft uw ideeën op en wij kijken wat allemaal mogelijk is. Wanneer u zelf al grotendeels een idee heeft en ook al een (detailleerde) tekening heeft, kunnen we u binnen 24 uur al een offerte doen. We zullen echter altijd zelf bij u langskomen om alles exact in te meten.

Voordelen systeemwanden montage

Voordelen montage

  • Snelle montage
  • Overal te plaatsen al wordt het wel afgeraden voor natte ruimten
  • Eenvoudig te verplaatsen (demonteren/monteren)
  • Leverbaar in elke kleur
  • Afgewerkte panelen; geen afwerking meer nodig
  • Makkelijk te combineren met deuren, ramen en glaswanden.

Vele mogelijkheden

U ziet dat een systeemwand vele mogelijke oplossingen biedt voor het opdelen van een grote ruimte in kleinere.

Het wordt in veel bedrijfsruimten, scholen en zelfs ziekenhuizen toegepast. Het heeft niet zo zeer een exclusieve uitstraling maar het is wel een hele praktische oplossing. Goed om te weten is dat systeemwanden op diverse manieren ingezet kunnen worden.

Onze werkwijze

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Wilt u een voorlopige offerte op basis van uw eigen tekeningen en wensen? Mail deze dan naar info@systeemplafond.nl met de nodige informatie erbij. We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen en komen voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om een en ander door te nemen.