Skip to content

Kosten van een Systeemplafond

Wat zijn de kosten van een systeemplafond per vierkante meter (m2)?
Op systeemplafond.nl vindt u deskundig advies en scherp geprijsde plafondplaten. Bent u op zoek naar een specifieke plafondplaat?

Systeemplafond – Prijs per m2 (vierkante meter)

Punt van aandacht bij de aanschaf en montage van systeemplafonds is de invloed van de akoestiek. Daarnaast spelen elementen als brandvertraging, vochtbestendigheid, stootbestendigheid en of hygiënische plafondplaten een belangrijke rol. Bovendien kunt u uw systeemplafond ook voorzien van LED verlichting op maat. Denk hierbij ook de noodverlichting.

Lees meer over de prijs per m2

Kosten systeemplafond of plafondplaat

Prijs per p/m² systeemplafond

In onze webshop vindt u plafondplaten in alle soorten en maten. Afhankelijk van het doel wat een klant voor ogen heeft komen wij met een passend advies voor de juiste plaat. Een systeemplafond in een restaurantkeuken dient immers aan andere voorwaarden te voldoen dan een systeemplafond in een school.

Systeemplafond prijs laten berekenen

Benieuwd naar de investering van een nieuw systeemplafond? Bereken bij Systeemplafond snel de prijs.  Wij bieden een groot assortiment plafondplaten in combinatie met groothandelsprijzen. Daarnaast hebben we een team van eigen ervaren plafonneurs in dienst die snel een nieuw systeemplafond kunnen plaatsen. Direct uw prijs weten voor uw systeemplafond of systeemplafonds? Neem contact op en vraag naar de tarieven.

Actief en werkzaam door heel Nederland.

Systeemplafond laten berekenen

Eén van de voordelen van Systeemplafond.nl is dat we al meer dan vijftien jaar werken met eigen ervaren plafonneurs. Je bespaart daardoor niet alleen op het aantal manuren of -dagen bij het monterne van een plafond. Nee, zo leveren en monteren we meer dan een half miljoen plafondplaten per jaar en genieten van scherpe inkooptarieven via de groothandel.

En uiteraard komen we altijd eerst bij u op de bouwlocatie kijken. Zo kunnen we de opdracht nog beter voor u inschatten. En na bezichtiging is offerte tevens factuur. Geen financiële onaangename verassingen achteraf.