Ga naar de inhoud

Metal stud wanden voor winkels

Uw winkel is gevestigd op een mooie locatie, maar het pand heeft niet de gewenste indeling? Misschien is uw assortiment veranderd waardoor een andere indeling praktischer is? Dat is eenvoudig op te lossen met metal stud wanden. In een handomdraai creëert Marvo Systeemplafonds voor uw winkel binnenwanden op de gewenste plaats, die bovendien brandwerend en geluidsisolerend zijn.

Snel te monteren

Metal stud wanden bestaan uit een stalen profiel met gipspanelen en isolatie. Ze zijn snel te monteren en kunnen strak afgewerkt worden. Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van deze vaste scheidingswanden en voorzetwanden, die bekend staan om hun

hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Met onze scheidingswanden is een ruimte naar wens in te delen, terwijl een metal stud voorzetwand voor een koude muur geplaatst kan worden om voor extra isolatie te zorgen. We adviseren u graag over de mogelijkheden in uw winkel, ook ten aanzien van de eisen op het gebied van brandwerendheid en geluidsisolatie.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Elke gewenste afwerking

Naden en schroefgaten zijn na montage niet meer zichtbaar omdat ze worden afgewerkt. Daarna kunt u de metal stud wand de afwerking geven die past bij het interieur van uw winkel. Dat kan bijvoorbeeld met behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl of fotoprints. Metal stud wanden zijn daarnaast goed te combineren met systeemwandenglazen wanden en systeemplafonds

In een mum van tijd heeft uw winkel de indeling die u wilt. Metal stud wanden zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten en worden niet alleen geplaatst in winkels, maar ook in hotels, scholen, kantoren, ziekenhuizen, showrooms, wooncomplexen en andere gebouwen.

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze