Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Metal stud wanden voor winkels

Uw winkel is gevestigd op een mooie locatie, maar het pand heeft niet de gewenste indeling? Misschien is uw assortiment veranderd waardoor een andere indeling praktischer is? Dat is eenvoudig op te lossen met metal stud wanden. In een handomdraai creëert Marvo Systeemplafonds voor uw winkel binnenwanden op de gewenste plaats, die bovendien brandwerend en geluidsisolerend zijn.

Vrijblijvende offerte

Snel te monteren

Metal stud wanden bestaan uit een stalen profiel met gipspanelen en isolatie. Ze zijn snel te monteren en kunnen strak afgewerkt worden. Marvo Systeemplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van deze vaste scheidingswanden en voorzetwanden, die bekend staan om hun

hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Met onze scheidingswanden is een ruimte naar wens in te delen, terwijl een metal stud voorzetwand voor een koude muur geplaatst kan worden om voor extra isolatie te zorgen. We adviseren u graag over de mogelijkheden in uw winkel, ook ten aanzien van de eisen op het gebied van brandwerendheid en geluidsisolatie.

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Elke gewenste afwerking

Naden en schroefgaten zijn na montage niet meer zichtbaar omdat ze worden afgewerkt. Daarna kunt u de metal stud wand de afwerking geven die past bij het interieur van uw winkel. Dat kan bijvoorbeeld met behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl of fotoprints. Metal stud wanden zijn daarnaast goed te combineren met systeemwanden, glazen wanden en systeemplafonds

In een mum van tijd heeft uw winkel de indeling die u wilt. Metal stud wanden zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten en worden niet alleen geplaatst in winkels, maar ook in hotels, scholen, kantoren, ziekenhuizen, showrooms, wooncomplexen en andere gebouwen.

Vrijblijvende offerte

Marvo-systeemplafonds

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.


Wilt u meer weten over metal stud wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in