Ga naar de inhoud

Over ons

Ontstaan Marvo Systeemplafonds B.V.

Marvo Systeemplafonds is opgericht op 9 oktober 2000. Martin Voorwald, de eigenaar van Marvo, werkte voorheen altijd in de golfkartonindustrie in Hoogeveen en kreeg in het jaar 2000 de kans om voor zich zelf te beginnen, iets wat altijd al een droom voor hem was. De eerste jaren van het bestaan van Marvo bleef hij deeltijdwerken in de golfkartonindustrie, tot dat het moment kwam dat dit niet meer te combineren was. Vanaf dat moment heeft Marvo Systeemplafonds een serieuze groei doorgemaakt, wat vandaag de dag resulteert in een bedrijf met circa 25 medewerkers in eigen dienstverband en een flexibele schil van circa 30 onderaannemers. Waar we als bedrijf zeer trots op zijn is dat zowel onze medewerkers, onze onderaannemers en onze vaste klanten zeer loyaal zijn aan Marvo Systeemplafonds. Zo zijn er bedrijven die al meer dan 15 jaar zaken met ons doen, een klantenwaardering van 9.1 is daarom ook zeer gewaardeerd. Vanuit ons kantoor gevestigd in Hoogeveen, zorgen wij ervoor dat onze klanten door heel Nederland en België goed bediend worden.

Organisatie

Dit doen we door middel van een goede buitendienst die ondersteund wordt door een verkoopafdeling met een calculatieafdeling, zodat we vanaf het begintraject tot aan de eindoplevering onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Wat begon als een bedrijf wat gespecialiseerd is in systeemplafonds, is het inmiddels een bedrijf wat ook diverse soorten wanden aanbiedt, waaronder de volglazen wandensysteemwanden en metal stud wanden. Ook kunnen wij een compleet verlichtingspakket aanbieden vanaf de basisverlichting tot aan de noodverlichting. Tevens zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten waar we ons in kunnen specialiseren, hierin is de kwaliteit van het product altijd bepalend, zo zijn wij het eerste afbouwbedrijf wereldwijd wat als eerste het Rockfon 3D plafond heeft mogen monteren. De kracht van Marvo Systeemplafonds is dat wij altijd een goed en vakkundig advies geven en dit doen met de juiste snelheid.

Kortom: Ondernemend, Professioneel en Betrouwbaar

Onze werkwijze

  • U heeft een pand, een gebouw waarin de activiteiten van uw bedrijf of organisatie alle ruimte krijgen. Die ruimte moet vervolgens praktisch worden ingedeeld en u weet nog niet hoe en met welke middelen of producten u dat kunt doen.
  • Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren.
  • Deze offerte wordt ondersteund met de aanzichten van de wanden gebaseerd op uw tekening en wensen en berekend door ons Logitram teken- en calculatieprogramma.
  • Dit programma is zeer flexibel, waardoor eventueel tussentijdse wijzigingen in de systeemwanden kunnen worden doorgegeven en aangepast.
  • Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.

Ons team

Raymond

Montage medewerker

Ruben

Verkoop binnendienst – Wanden

Bert

Planner – Bedrijfsleider

Gosé

Verkoop binnendienst – Systeemplafonds

Roelof

Montage medewerker

Martin

Directeur

Dagmar

Administratie

Gosé

Montage medewerker

Niesje

Administratie

Abdul

Montage medewerker

Eduard

Verkoop binnendienst – Wanden

Mike

Montage medewerker

Erik

Projectleider

Ronald

Montage medewerker

Leroy

Verkoop buitendienst

Michail

Verkoop binnendienst – Wanden

Bart

Montage medewerker

Annemieke

Verkoop binnendienst – Systeemplafonds

Kasper

Montage medewerker

Roy

Projectleider