Over ons

Marvo systeemplafonds is opgericht op 9 november 2000. Eigenaar Martin Voorwald heeft in de afgelopen jaren zijn bedrijf op de kaart gezet en uitgebouwd tot een middelgroot afbouwbedrijf met eigen monteurs, calculatoren en binnen- en buitendienstmedewerkers. Marvo systeemplafonds werkt landelijk in opdracht van o.a. eindgebruikers, bouwbedrijven en gemeentelijke instellingen.

Onze werkwijze

  • U heeft een pand, een gebouw waarin de activiteiten van uw bedrijf of organisatie alle ruimte krijgen. Die ruimte moet vervolgens praktisch worden ingedeeld en u weet nog niet hoe en met welke middelen of producten u dat kunt doen.
  • Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.
  • Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u. Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl
  • Deze offerte wordt ondersteund met de aanzichten van de wanden, plafonds en verlichting gebaseerd op uw tekening en wensen en berekend door ons Logitram teken- en calculatieprogramma.
  • Dit programma is zeer flexibel, waardoor eventueel tussentijdse wijzigingen in  de systeemwanden  kunnen worden doorgegeven en in de offerte kunnen worden aangepast.
  • Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen en de planning door te spreken.