Offerte aanvragen
 • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
 • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
 • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
 • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
 • Ondernemend
 • Professioneel
 • Betrouwbaar

Wanden

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van de glazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden door heel Nederland. De afwerkingingen van ons zijn tot in de details bedacht waardoor u een perfecte afwerking krijgt. Combineren van wanden geeft vaak een luxe uitstraling. Zo kunt u gaan voor een verdeling van metal stud in combinatie met systeemwanden. Wanneer u meer transparantie wilt kunt u gaan voor onze glazen wanden. Wanneer u een beeld heeft hoe u uw ruimte kantoor of ruimte ingericht wilt hebben kijken we graag mee naar de mogelijkheden, wanneer u hier nog geen beeld van heeft kijken wij graag mee naar de mogelijkheden.

 • Offerte binnen 48 uur
 • Vrijblijvend bezoek op locatie
 • Snelle en verzorgde montage

Systeemwanden

Eén van de voordelen van systeemwanden is dat het privacy in een gebouw geeft. Gevoelige informatie wordt afgeschermd. Wenst u toch liever ook transparantie? U kunt eenvoudig glazen elementen integreren. Zowel gestapelde als verticale glaskozijnen met enkel of dubbel glas. Het systeem is  demontabel en te verplaatsen zonder nieuwe te hoeven aan te schaffen. Wanneer u een beeld heeft u uw kantoor of ruimte wilt inrichting kijken wij graag met u naar de mogelijkheden. In het systeemplafond worden bandrasters verwerkt die 100 mm breed zijn daar tegen zetten wij de wanden tegen aan. Wanneer u een andere indeling wilt hebben kunnen de wanden gedemonteerd worden zonder beschadigingen aan het systeemplafond.

Bekijk systeemwanden

Glazen wanden

De nieuwe trend in kantoorwanden is de volglazen wand. De volglazen wand is stijlvol en past binnen iedere moderne organisatie. Wanneer u gaat voor transparantie en een open structuur is de glazen wand uw ideale afscheiding. Wenst u toch iets meer privacy dan zijn onze glazen wanden ideaal te combineren met de systeemwanden en metal stud wanden.

De indeling in uw pand is makkelijk in te delen, dit omdat elk glaspaneel op maat gemaakt zal worden. Doordat elk paneel zijn eigen productie heeft kunnen wij bepalen hoe groot of klein elke glazen wand wordt. Ligt er een grote eis m.b.t. privacy in een ruimte dan is het mogelijk om Silence glas toe te passen daarmee wordt een hogere dB eis gehaald.

Bekijk glazen wanden

Metal stud wanden

Metal stud wanden

Met het Metal stud systeem realiseren wij in een mum van tijd een opstelling van scheidingswanden in elk gebouw, naar de indeling die u wenst. Zowel voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, showrooms en wooncomplexen zijn Metal stud wanden zeer praktisch toepasbaar, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Metal stud wanden kunnen op alle denkbare manieren worden afgewerkt. U kunt daarbij denken aan behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl, fotoprints etc. Van naden of schroefgaten is geen sprake, waardoor een egaal oppervlak rust brengt in elk gebouw. De lichtgewicht materialen waaruit Metal stud wanden worden opgebouwd, zijn gemakkelijk verwerkbaar. Moeten er brandwerende normen gehaald worden? Door middel van Metal stud wanden is er een mogelijkheid om een brandscheiding te maken van 60 minuten.

Bekijk metal stud wanden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Offerte binnen 48uur na aanvraag.
 • Indeling tekening van de systeemwanden.
 • Vrijblijvend bezoek op locatie.
 • Snelle en verzorgde montage van systeemwanden.

Vragen of interesse in onze wanden?
Neem direct contact met ons op.

Contact opnemen
`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`
Gerelateerde projecten

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

 • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
 • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Offerte op maat

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw idee, tekening(en) en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.

    


Heeft u een vraag over wanden? 0528 – 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.