Ga naar de inhoud

Wanden

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van de glazen wandensysteemwanden en metal stud wanden door heel Nederland. Onze afwerkingen zijn tot in de details bedacht waardoor u een perfecte afwerking krijgt. Het combineren van de wanden geeft vaak een luxe uitstraling. Zo kunt u gaan voor een verdeling van metal stud in combinatie met systeemwanden. Wanneer u meer transparantie wilt kunt u gaan voor onze glazen wanden. Wanneer u een beeld heeft hoe u uw ruimte kantoor of ruimte ingericht wilt hebben, kijken we graag mee naar de mogelijkheden.

  • Offerte binnen 48 uur
  • Vrijblijvend bezoek op locatie
  • Snelle en verzorgde montage

Marvo systeemplafonds verzorgt de montage en levering van glazen wanden door heel Nederland. Een volglazen wand is stijlvol en past in het interieur van iedere moderne organisatie. Wie kiest voor transparantie en een open structuur vindt in de glazen wand een ideale afscheiding.
Een deel afscheiden door middel van een wand of meerdere kantoren inrichten, het kan allemaal met glazen wanden. U heeft keuze uit veel opties met betrekking tot bijvoorbeeld de maat, de toevoeging van deuren, soorten deurbeslag en andere zaken. Wij stellen alles in het werk om aan uw wensen te voldoen.

systeemwand kantoorwand

Systeemwanden

én van de voordelen van systeemwanden is dat het privacy in een gebouw geeft. Gevoelige informatie wordt afgeschermd. Wenst u liever ook transparantie? U kunt eenvoudig glazen elementen integreren, zowel gestapelde als verticale glaskozijnen met enkel of dubbel glas. Het systeem is demontabel en te verplaatsen zonder nieuwe systeemwanden aan te schaffen. Wij helpen u graag bij het kijken naar de mogelijkheden voor uw inrichting.

In het systeemplafond worden bandrasters verwerkt die 100 mm breed zijn, hier zetten wij de wanden tegen aan. Wenst u toch een andere indeling? De wanden kunnen opnieuw gedemonteerd worden zonder beschadigingen aan het systeemplafond.

Glazen wanden

De nieuwe trend in kantoorwanden is de volglazen wand. De volglazen wand is stijlvol en past binnen iedere moderne organisatie. Wanneer u gaat voor transparantie en een open structuur is de glazen wand uw ideale afscheiding. Wenst u toch iets meer privacy dan zijn onze glazen wanden ideaal te combineren met de systeemwanden en metal stud wanden.

De glazen wanden zijn makkelijk in te delen in uw pand, dit omdat elk glaspaneel op maat gemaakt zal worden. Doordat elk paneel zijn eigen productie heeft, kunnen wij bepalen hoe groot of klein ieder glaspaneel wordt. Ligt er een hoge eis met betrekking tot privacy in een ruimte dan is het mogelijk om Silence glas toe te passen. Met Silence glas wordt er een hogere dB eis gehaald en is de ruimte hierdoor beter geluidsbestendig.

Metal stud wanden

Met het metal stud systeem realiseren wij in korte tijd een opstelling van scheidingswanden in elk gebouw, naar de indeling die u wenst. Zowel voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, showrooms, etc. zijn metal stud wanden zeer praktisch toepasbaar, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

Metal stud wanden kunnen op alle denkbare manieren worden afgewerkt. U kunt daarbij denken aan behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl, fotoprints etc. Van naden of schroefgaten is geen sprake, waardoor een egaal oppervlak rust brengt in elk gebouw. De lichtgewicht materialen waaruit metal stud wanden worden opgebouwd zijn gemakkelijk verwerkbaar. Moeten er brandwerende normen gehaald worden? Door middel van metal stud is er een mogelijkheid om een brandscheiding te maken van 60 minuten.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf