Ga naar de inhoud

Rockfon Next Level 3D systeemplafond

Een 3D-toepassing van het standaard systeemplafond. Speel met de Rockfon Next Level met de akoestiek, hoogtes en patronen van plafondpanelen in een standaard systeemplafond. Het 3D systeemplafond geeft vrijwel oneindige mogelijkheden. Een systeemplafond is nog nooit zo leuk geweest.

‘Hotel Theater Figi in Zeist heeft de primeur van het eerste Rockfon 3D-systeemplafond in Nederland. De toepassing werd in zwart-wit uitgevoerd in de theaterfoyer tijdens een grondige renovatie van het hotel.’- Lees ook persbericht: Rockfon introduceert het next level systeemplafond: standaard plafondoplossing naar een hoger niveau getild

Rockfon Next Level

Creëer een compleet nieuwe uitstraling en beleving. De systeemplafond- oplossing Rockfon next level oogt speels, maar tegelijkertijd ook chique en sfeervol.

Brandveiligheid in orde

Dankzij een strakke montage kan alle installatietechniek fraai weggewerkt worden en toch ook goed toegankelijk blijven. Doordat het plenum is afgesloten wordt aan alle brandveiligheidseisen voldaan. Ook op het gebied van lichtdiffusie, comfort en akoestiek presteert het nieuwe systeemplafond uitstekend; het 3D patroon doet in geen afbreuk aan de prestaties die een regulier systeemplafond levert

Zichtbare ophangconstructie

Door de constructie een kleur te geven en de platen er schuin in te leggen ontstaat juist een zeer fraai en decoratief beeld. Vanuit elke hoek bezien biedt het bezoekers een ander perspectief. Het is echt een versterking van het complete interieurontwerp.