Ga naar de inhoud

Leff ontwerpers

Inrichting kantoor

In opdracht voor Lefff Ontwerpers hebben wij geholpen dit kantoor te vernieuwen. Lefff Ontwerpers is een architectenbureau die voornamelijk kantoorinrichting ontwerpt. De werkwijze van Lefff is open, nieuwsgierig, betrokken en resultaatgericht.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Door het niet praktisch werken in een grote algemene werkruimte heeft dit bedrijf ervoor gekozen om het kantoor te laten vernieuwen. Lefff Ontwerpers heeft een vernieuwend ontwerp gemaakt voor dit kantoor door onder andere glazen wanden te plaatsen in de ruimte. Door de wanden ontstaan er meerdere verschillende ruimtes waar gewerkt kan worden.

Waarom voor Marvo gekozen?

Wij werken al ruim acht jaar in opdracht voor Lefff Ontwerpers en dat bevalt goed van beide kanten. Zij vinden dat wij goed werk leveren en daarom besteden zij werk, waar Marvo in gespecialiseerd is, aan ons uit.

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

  • Systeemplafond: Armstrong Sahara doorzak
  • Hardglazen wanden
  • Systeemwanden

Armstrong Sahara doorzak

De plafondplaat Sahara van het merk Armstrong heeft een fijne oppervlaktestructuur met microperforaties. Met zijn frisse, helderwitte kleur past de Armstrong Sahara perfect in een moderne kantooromgeving. Hij heeft een geluidsabsorptie van o,6 wat wordt gecombineerd met een overlangs geluidsisolatie van 34 dB.

Hardglazen wanden

De glazen wanden zijn gemonteerd om de kantoorruimtes te creëren. Deze wanden zijn erg geschikt hiervoor omdat het Silence Glas het geluid tot 35 decibel tegen kan houden. Ook zorgen deze glazen wanden voor een luxe uitstraling. Ze zijn transparant en dat zorgt voor een open uitstraling.

Systeemwanden

Om een afgesloten ruimte te creëren hebben we gebruik gemaakt van systeemwanden. De variaties van systeemwanden zijn enorm en de mogelijkheden zijn daarmee onbeperkt. De wanden zijn makkelijk te verplaatsen en kunnen wij naar wens inrichten.