Ga naar de inhoud

Leff ontwerpers

Inrichting kantoor

In opdracht van Lefff Ontwerpers hebben wij mogen meewerken aan de herinrichting van een nieuwe locatie voor een opdrachtgever in Rotterdam. Lefff Ontwerpers is een architectenbureau die zich onder andere heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van kantoorinrichtingen. Marvo Systeemplafonds B.V. heeft zich ingezet voor de realisatie van de systeemplafonds, wanden, een deel van de verlichting, stukadoorswerkzaamheden en schilderwerkzaamheden.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

Lefff Ontwerpers heeft een volledig interieurplan ontworpen waarin de huisstijl kleuren uit het logo terug te zien zijn in de verlichting. In het pand zijn vier afgesloten kantoren geplaatst door middel van glaswanden en een ronde videocall ruimte in het midden van het pand. De rest van de werkplekken staan in de open ruimte met scheidingswanden van glas. In deze glaswanden heeft Lefff Ontwerpers in het midden van de wand een geel akoestisch vlak gecreëerd gevuld met schaapwol wat het geluid goed absorbeert. Wanneer je in de open ruimte tussen de scheidingswanden gaat staan merk je direct dat het geluid aangenaam gedempt wordt.

Waarom voor Marvo gekozen?

Wij werken al ruim acht jaar in opdracht van Lefff Ontwerpers en dat bevalt goed van beide kanten. Zij zijn van mening dat wij professioneel en goed werk leveren en daarom besteden zij het werk, waarin Marvo Systeemplafonds B.V. gespecialiseerd is, aan ons uit.

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

  • Systeemplafond: Rockfon Blanka & Rockfon Lithos
  • Verlichting: Phillips lijnverlichting
  • Wanden: Metal stud wanden & hardglazen wanden
  • Stukadoors- en schilderwerkzaamheden

Rockfon Blanka

Rockfon is erin geslaagd een plafondpaneel te creëren met een L-waarde van 94+, het voor Rockfon meest witte plafondpaneel ooit. De witte coating van de Blanka geeft de panelen een glad en mat oppervlak. Hierdoor wordt ook de lichtreflectie en lichtdiffusie van het plafond verbeterd.

Rockfon Lithos

De Rockfon Lithos is een plafondplaat samengesteld op basis van steenwol. Rockfon Lithos plafondpanelen zijn door hun dikte van 15 mm uitermate licht in gewicht.

Lijnverlichting

LED is een zeer energiezuinig en duurzaam product. In nieuwe situaties maken wij vooraf een lichtplan of lichtconcept op basis van LED. De Marvo DLR LED downlighters zijn geschikt voor inbouw.

Metal stud wanden

Metal stud wanden zijn binnenwanden gebaseerd op een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatie. Metal stud wanden worden daarom ook wel gipswanden genoemd. Het zijn vaste scheidingswanden en voorzetwanden die zich kenmerken door een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Daarnaast staan de wanden bekend als snel monteerbaar en een strakke afwerking.

Hardglazen wanden

Een volglazen wand wil niets anders zeggen dan dat het een wand betreft die geheel uit glas bestaat. Deze wanden hebben alleen aan de onder- en bovenzijde een aluminium profiel waar de wand in wordt geklemd. Deze profielen hebben een dusdanige kleine afmeting dat ze de illusie van een geheel glazen wand niet verstoren. Een glazen wand bestaat uit meerdere verticale glaselementen die onderling met speciale tape worden verbonden waardoor het een strak geheel blijft. Het resultaat? Een zeer montage vriendelijke glazen wand met een moderne subtiele uitstraling. Een glasheldere oplossing voor elk project. 

Stucadoor en schilderwerkzaamheden

Ook voor stucadoor en schilderswerkzaamheden kunt u bij Marvo terecht. Wij werken al jaren samen met onze partners John Kluin schilderwerken en Stucadoors- en Spuitbedrijf Jan Stam.