Ga naar de inhoud

T-Style Arnhem

Inrichting kantoorpand T-Style

Voor de klant T-Style hebben wij een project mogen uitvoeren in Arnhem. T-Style is een Live Style winkel waar je terecht kunt voor mooie sieraden, TapParfum, accessoires, kadoartikelen, woondecoratie en Albert Bonbons.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

T-style is verhuisd van Eerbeek naar het nieuwe winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Het is een toplocatie tussen al deze grote winkels.

Waarom voor Marvo gekozen?

Het pand in het nieuwe winkelcentrum moest nog compleet ingericht worden. Om deze reden zocht T-Style een bedrijf wat alles kon uitvoeren zodat het in één keer goed verliep en zij niet de contactpersoon waren tussen verschillende partijen. Na het vergelijken van de recensies bij verschillende bedrijven heeft T-Style besloten om met Marvo aan het werk te gaan. T-Style is erg tevreden geweest met deze keuze. Tussen het project door kwam het coronavirus in beeld, hierdoor werd het project uitgesteld. T-Style vond dat Marvo dit goed oppakte en oplossingsgericht te werk ging.

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

  • Systeemplafond: AMF Antaris C inleg
  • Verlichting: LED panelen multicolor
  • Wanden: Metal stud voorzet wanden

AMF Antaris C

De KCS Antaris C is een witte gladde plaat in de kleur RAL 9010, en heeft een hardminerale toplaag. De dikte van de plaat is 13 mm en heeft een sterke geluidsabsorptie van 0.7.

LED paneel multicolor

Verlichting is een bepalende factor voor de sfeer die een ruimte uitstraalt. Daarom is er de LED paneel multicolor, dit LED paneel heeft drie verschillende kleuren: 3000 kelvin warmwit, 4000 kelvin daglicht en 5700 kelvin koelwit. Deze verlichting kun je handmatig instellen zodat u altijd een kleur kunt kiezen die geschikt is om de sfeer te benadrukken die u wilt uitstralen.

Metal stud voorzet wand

Metal stud wanden zijn binnenwanden gebaseerd op een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatie. Het zijn vaste scheidingswanden en voorzetwanden die zich kenmerken door een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Daarnaast staan de wanden bekend als snel monteerbaar en met een strakke afwerking. De metal stud wanden zijn eenvoudig te combineren met andere systeemwanden, glazen wanden en een systeemplafond.