Skip to content
Home / Subway Hoogeveen

Subway Hoogeveen

Inrichting Subway

Voor de Subway in Hoogeveen hebben wij geholpen het nieuwe concept ‘Fresh Forward’ door te voeren. Wij hebben een frisse uitstraling mogen geven aan de inrichting van dit filiaal. Marvo Systeemplafonds heeft hier een grijs systeemplafond gemonteerd.

De aanleiding: verbouwing/verhuizing

De Subway in Hoogeveen bestaat al 13 jaar. Om de zoveel jaar wordt het interieur van alle Subways aangepast zodat dit meegaat met de tijd. Alle Subway locaties hebben dezelfde uitstraling. De inrichting van de Subway is afgestemd op de beleving van de klant. Afgelopen maand is het concept ‘Fresh Forward’ toegepast bij de Subway in Hoogeveen. Het geeft een frisse blik door het koele en felle kleurgebruik: groen, geel en grijs.

Waarom voor Marvo gekozen?

De Subway heeft contact gehad met meerdere bedrijven over de uitvoering van het systeemplafond. Door de postieve verhalen die ze te horen kregen over Marvo Systeemplafonds hebben ze besloten om het door ons te laten uitvoeren. De Subway is erg tevreden over het resultaat van het systeemplafond en onze werkzaamheden. Ze vinden dat het plafond strak en netjes afgewerkt is en zijn blij dat hun keuze uiteindelijk op Marvo Systeemplafonds is gevallen.

Welke materialen zijn gebruikt voor uitvoer van het project?

  • Systeemplafond: Rockfon Color-all Mastic

Rockfon Color-all Mastic

De Rockfon Mastic is een plafondplaat uit de Rockfon Color-all serie. Het is een plafondplaat voorzien van een verkoelend grijs vlies met de NCS-kleurcode: 4000-N. Grijstinten stralen neutraliteit en balans uit. Een koel kleurenpalet wordt vaak gebruikt als basis voor een natuurlijke omgevingssfeer. Om deze redenen worden ze vaak toegepast in kantoren, eetgelegenheden en zorginstellingen. De Rockfon Color-all Mastic is verkrijgbaar in de maten 60 x 60 en 120 x 60. Deze plafondplaat heeft de brandklasse A1, een geluidsabsorptiewaarde van 100% en een vochtbestendigheid van 100%.