Skip to content

Rockfon Blanka

Rockfon Blanka heeft een uiterst mat en extreem wit oppervlak met een hoge lichtreflectie gekoppeld aan een hoge lichtdiffusie, wat leidt tot energiebesparing en een comfortabele interieuromgeving.

v.a. 20.57 per m2

Dankzij het matte, niet-legrichtinggebonden oppervlak van Rockfon Blanka kan de montagetijd verkort worden. Bovendien is het anti-statische oppervlak bestand tegen stofvorming op de werkplaats.
Rockfon Blanka is beter bestand tegen vuil en gewone slijtage, waardoor het product langer meegaat..

Voordelen Rockfon Blanka

✓ Hoge lichtreflectie
✓ Meest witte plafondplaat ooit
✓ Absorbeert 100% van het geluid in een ruimte

Type plafondplaat

De Rockfon Blanka is verkrijgbaar als inleg, doorzak en verdekt uitneembaar plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

De plafondplaat is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie99%
NRC Waarde1.0
BrandklasseA1
Vochtbestendigheid100%

Vochtbestendigheid Rockfon Blanka

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 100%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 100% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde Rockfon Blanka

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 1,0. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie Rockfon Blanka

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 99% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse Rockfon Blanka

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A1. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Merken

Type

, , , ,

Maat Systeemplafond

,

Kleur