Ga naar de inhoud

Rockfon Blanka

Rockfon Blanka heeft een uiterst mat en extreem wit oppervlak met een hoge lichtreflectie gekoppeld aan een hoge lichtdiffusie, wat leidt tot energiebesparing en een comfortabele interieuromgeving.

20.57 per m2

Rockfon Blanka is erin geslaagd een plafondpaneel te maken met een L-waarde van 94+, het voor Rockfon meest witte plafondpaneel ooit. De witte coating van de Rockfon Blanka geeft de panelen een glad en mat oppervlak. Hierdoor wordt ook de lichtreflectie en lichtdiffusie van het plafond verbeterd. De lichtdiffusie van de Blanka plafondpanelen is > 99%. Een plafond met de juiste combinatie van lichtreflectie en lichtdiffusie zorgt voor een eenvormige en regelmatige spreiding van het natuurlijke licht en helpt op deze manier het gebruik van kunstlicht te beperken. Samen met de akoestische eigenschappen van Rockfon Blanka producten zorgt dit voor een aangenaam leef- en werkcomfort.

Vochtbestendigheid
De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 100%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 100% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde
Omdat deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 1,0. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is.
Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde nul dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie
Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 99% is.
Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse
De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A1. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand.
In praktijk vertellen wij klanten dat de plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid.
Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Merken

Type

, , , ,

Maat Systeemplafond

,

Kleur

Gerelateerde Projecten