Skip to content

KCS Antaris 0.9

De KCS Antaris 0.9 is een kosteneffciënte gelamineerde minerale tegel met
een glad, wit uiterlijk en goede akoestische prestaties, klasse A.

v.a. 9.04 per m2

De KCS Antaris 0.9 is een hardminerale plafondplaat met een witte gladde oppervlaktestructuur. De plaat heeft met een dikte van 15 mm een sterke geluidsabsorptie (0,90 aw). De KCS Sierra is een plafondplaat met een goede lichtreflectie, is zeer duurzaam en vochtbestendig.

Voordelen KCS Sierra

✓ Goedkope plafondplaat
✓ Goede lichtreflectie
✓ Duurzaam
✓ Absorbeert 90% van het geluid in een ruimte

Type plafondplaat

De KCS Sierra is verkrijgbaar als inleg en doorzak plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

De KCS Boulder is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie88%
NRC Waarde0.9
BrandklasseA2-s1
Vochtbestendigheid95%

Vochtbestendigheid KCS Sierra

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 95%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 95% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde KCS Sierra

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,9. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie KCS Sierra

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 88% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse KCS Sierra

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A2-s1. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de KCS Sierra plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Merken

Maat Systeemplafond

,

Type

, ,

Gerelateerde Projecten