Skip to content

Ecophon Gedina

De Ecophon Gedina-panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een Akutex T-coating en de rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. 

v.a. 14.92 per m2

De Ecophon Gedina-panelen zijn geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid. De zichtzijde van het paneel is afgewerkt met een Akutex T-coating en de rugzijde van het paneel is voorzien van glasvlies. De kanten zijn standaard voorzien van een grondlaag en op verzoek is het paneel ook verkrijgbaar met onbehandelde kanten. De panelen kunnen worden afgestoft en gestofzuigd en met een vochtige doek worden gereinigd.

Voordelen Ecophon Gedina

✓ Hoge lichtreflectie
✓ Rustige en strakke uitstraling
✓ Absorbeert 85% van het geluid in een ruimte

Type plafondplaat

De Ecophon Gedina is verkrijgbaar als inleg en doorzak plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

De plafondplaat is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie84%
NRC Waarde0.85
BrandklasseA1
Vochtbestendigheid85%

Vochtbestendigheid Ecophon Gedina

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 95%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 95% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde Ecophon Gedina

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,85. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie Ecophon Gedina

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 84% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse Ecophon Gedina

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A1. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Maat Systeemplafond

,

Type

, ,

Merken