Skip to content

KCS Sahara

De KCS Sahara heeft een licht gestructureerd en microgeperforeerd oppervlak,
dat een goede geluidsabsorptie en -demping combineert.

v.a. 9.56 per m2

De KCS Sahara heeft een korrelige oppervlaktestructuur met microperforaties. Met zijn frisse, helderwitte kleur past de KCS Sahara perfect in een moderne kantooromgeving. Het is een duurzame plafondplaat en heeft een hoge akoestische waarde.

Voordelen KCS Sahara

✓ Goedkope plafondplaat
✓ Hoge lichtreflectie
✓ Witte en korrelige uitstraling
✓ Absorbeert 60% van het geluid in een ruimte

Type plafondplaat

De KCS Sahara is verkrijgbaar als inleg en doorzak plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

De KCS Boulder is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie83%
NRC Waarde0.60
BrandklasseA2-s1, d0
Vochtbestendigheid95%

 

Vochtbestendigheid KCS Sahara

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 95%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 95% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde KCS Sahara

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,60. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie KCS Sahara

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 83% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse KCS Sahara

De brandklasse waarin deze plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A2-s1, d0. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Merken

Maat Systeemplafond

,

Type

, ,

Gerelateerde Projecten