Skip to content

KCS Antaris C

De KCS Antaris C is een niet-richtingsgebonden gelamineerde
plafondplaat die een goede combinatie van geluidsabsorptie en -demping biedt

v.a. 8.14 per m2

De KCS Antaris C is een hardminerale plafondplaat met een witte gladde oppervlaktestructuur. De plaat heeft een dikte van 13 mm en hierdoor een gemiddelde geluidsabsorptie (0,70 aw). De plafondplaat heeft een goede lichtreflectie, is zeer duurzaam en vochtbestendig.

Voordelen

✓ Goedkope plafondplaat
✓ Goede lichtreflectie
✓ Duurzaam
✓ Absorbeert 70% van het geluid in een ruimte

Type plafondplaat

De KCS Antaris C is verkrijgbaar als inleg plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

De KCS Boulder is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie86%
NRC Waarde0.7
BrandklasseA2-s1
Vochtbestendigheid90%

 

Vochtbestendigheid KCS Antaris C

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 95%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 95% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde KCS Antaris C

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,7. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie KCS Antaris C

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 88% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse KCS Antaris C

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld: brandklasse A2-s1. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat de plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Maat Systeemplafond

,

Merken

Type

, ,

Gerelateerde Projecten