KCS Boulder (€4,70)

De KCS Boulder is de voordeligste plafondplaat bij Marvo Systeemplafonds. Op zoek naar een goedkope oplossing voor uw winkelruimte, magazijn, bedrijfshal of verhuurruimte en is een akoestische werking niet of minder van belang? Dan is dit de plaat die u zoekt! De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur. Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Voordelen KCS Boulder

✓ Goedkope plafondplaat
✓ Hoge lichtreflectie
✓ Rustige en strakke uitstraling
✓ Absorbeert 50% van het geluid in een ruimte

Bestel in de webshop.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Type plafondplaat

Inleg

De KCS Boulder is verkrijgbaar als inleg plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

Formaten

De KCS Boulder is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

Technische waarden

ToepassingWaarde
Lichtreflectie90%
NRC Waarde0.50
BrandklasseA2
Vochtbestendigheid70%

Vochtbestendigheid KCS Boulder

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 70%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 70% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde KCS Boulder

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,5. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie KCS Boulder

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 90% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse KCS Boulder

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld is brandklasse: A2. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat deze plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.

Foto’s van projecten met de KCS Boulder plafondplaat

Waarom kiest u voor Marvo Systeemplafonds?

  • Marvo verzorgt de levering en montage van systeemplafonds en systeemplafondplaten.
  • U ontvangt binnen korte tijd een offerte op maat.
  • Binnen 48 uur komen wij bij u langs voor een bezichtiging.
  • Marvo Systeemplafonds is al jarenlang actief in deze markt en beschikt daarom over praktijkgerichte kennis en ervaring.

 

Aarzel niet om gebruik te maken van onze diensten

We komen vooraf vrijblijvend bij u op bezoek om de mogelijkheden door te spreken. Dat verplicht u verder tot niets.

We nemen altijd contact met u op om er zeker van te zijn dat alles goed wordt overgenomen. Ook komen wij voor een uiteindelijke offerte altijd bij u op bezoek om de belangrijkste zaken door te nemen. Marvo Systeemplafonds verzorgt de complete montage van systeemplafondsderako plafondsglazen wandenmetal stud wanden en LED verlichting.

Montage systeemplafonds

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage van systeemplafonds en verlichting in kleine en grote projecten. Wilt u dat wij uw systeemplafond komen plaatsen? Wij maken graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Systeemplafondplaten KCS Boulder bestellen

Systeemplafondplaten los bestellen? Bestel de platen voor uw systeemplafond via onze webshop. Wij leveren de platen bij u op locatie.

 

Bestel in de webshop.

Telefonisch contact

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers. We staan u deskundig te woord en desgewenst komen we graag langs bij u op locatie.

0528 277 490


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in