Ga naar de inhoud
Home / Verlichting

Verlichting

Voor winkelverlichting, horecaverlichting en kantoorverlichting bieden wij u de keuze uit de onderstaande producten. Dit kan natuurlijk in combinatie met een systeemplafond en systeemwanden. Voor alle voorkomende utiliteitsbouw- en werkzaamheden bent u bij Marvo systeemplafonds aan het juiste adres.

Niquell

  De evenementen en projecten die Niquell organiseert, zijn allemaal op locatie. Maar dat wil niet zeggen dat het op kantoor bij het Hoogeveense organisatiebureau altijd heerlijk rustig is.

  ROSH Studios Reclamebureau

   We hebben het sfeervolle en inspirerende kantoor van ROSH Studios Reclamebureau voorzien van wanden en een systeemplafond met verlichting.

   T-Style Arnhem

    T-style is verhuisd van Eerbeek naar het nieuwe winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Het is een toplocatie tussen al deze grote winkels.

    MIRON Violetglass

     Door de groei van het bedrijf, heeft MIRON het hele kantoor laten vernieuwen. Hier heeft Marvo Systeemplafonds het systeemplafond, de metal stud wanden en de glazen wanden gemonteerd.

     Quintes Waardenburg

      Financieel dienstverlener Quintes Verzekeren en Risicobeheer is hard aan het groeien. Daarom heeft zij een nieuwe pand voor haar hoofdkantoor in Waardenburg geopend.

      Subway Hoogeveen

       Voor de Subway in Hoogeveen hebben wij geholpen het nieuwe concept ‘Fresh Forward’ door te voeren. Wij hebben een frisse uitstraling mogen geven aan de inrichting van dit filiaal. Marvo Systeemplafonds heeft hier een grijs systeemplafond gemonteerd.