Ga naar de inhoud
Home / Systeemplafonds

Systeemplafonds

Niquell

  De evenementen en projecten die Niquell organiseert, zijn allemaal op locatie. Maar dat wil niet zeggen dat het op kantoor bij het Hoogeveense organisatiebureau altijd heerlijk rustig is.

  ROSH Studios Reclamebureau

   We hebben het sfeervolle en inspirerende kantoor van ROSH Studios Reclamebureau voorzien van wanden en een systeemplafond met verlichting.

   T-Style Arnhem

    T-style is verhuisd van Eerbeek naar het nieuwe winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Het is een toplocatie tussen al deze grote winkels.

    Seats and Sofas Zaandam

     Voor de klant Seats and Sofas hebben wij een systeemplafond gemonteerd van bijna tweeduizend vierkante meter in hun nieuwe pand in Zaandam.

     Leff ontwerpers

      Door het niet praktisch werken in een grote algemene werkruimte heeft dit bedrijf ervoor gekozen om het kantoor te laten vernieuwen. Lefff Ontwerpers heeft een vernieuwend ontwerp gemaakt voor dit kantoor door onder andere glazen wanden te plaatsen in de ruimte. Door de wanden ontstaan er meerdere verschillende ruimtes waar gewerkt kan worden.

      Juwelier Groeneveld

       Voor Juwelier Groeneveld in Hoogeveen hebben wij het systeemplafond gemonteerd. Bij Juwelier Groeneveld vind je een unieke collectie sieraden, verfijnde juwelen en horloges

       Allard Pierson museum Amsterdam

        Aangezien de museumbranche de laatste jaren erg vernieuwd is en het museum op dit moment door de landelijke coronamaatregelen geen bezoekers mag ontvangen, was het hoog tijd om de vergaderzaal te vernieuwen zodat deze optimaal gebruikt en verhuurd kan worden.

        MIRON Violetglass

         Door de groei van het bedrijf, heeft MIRON het hele kantoor laten vernieuwen. Hier heeft Marvo Systeemplafonds het systeemplafond, de metal stud wanden en de glazen wanden gemonteerd.

         Quintes Waardenburg

          Financieel dienstverlener Quintes Verzekeren en Risicobeheer is hard aan het groeien. Daarom heeft zij een nieuwe pand voor haar hoofdkantoor in Waardenburg geopend.

          DutchRE & Trinity Vastgoed

           Voor Assetmanager DutchRE in opdracht van Trinity Vastgoed hebben wij in verschillende kantoren op de IQuarters Campus te Amsterdam