Skip to content
Home / Metal Stud wanden

Metal Stud wanden

Metal stud wanden zijn gebaseerd op een stalen profiel, in combinatie met gipspanelen en isolatie. Ze worden daarom ook wel gipswanden genoemd. Het zijn vaste scheidingswanden en voorzetwanden met een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie.

Niquell

  De evenementen en projecten die Niquell organiseert, zijn allemaal op locatie. Maar dat wil niet zeggen dat het op kantoor bij het Hoogeveense organisatiebureau altijd heerlijk rustig is.

  ROSH Studios Reclamebureau

   We hebben het sfeervolle en inspirerende kantoor van ROSH Studios Reclamebureau voorzien van wanden en een systeemplafond met verlichting.

   T-Style Arnhem

    T-style is verhuisd van Eerbeek naar het nieuwe winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Het is een toplocatie tussen al deze grote winkels.

    MIRON Violetglass

     Door de groei van het bedrijf, heeft MIRON het hele kantoor laten vernieuwen. Hier heeft Marvo Systeemplafonds het systeemplafond, de metal stud wanden en de glazen wanden gemonteerd.

     Quintes Waardenburg

      Financieel dienstverlener Quintes Verzekeren en Risicobeheer is hard aan het groeien. Daarom heeft zij een nieuwe pand voor haar hoofdkantoor in Waardenburg geopend.

      Leff ontwerpers

       In opdracht van Lefff Ontwerpers hebben wij mogen meewerken aan de herinrichting van een nieuwe locatie voor een opdrachtgever in Rotterdam.