Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Metal stud wanden monteren en leveren

Met het Metal stud systeem realiseren wij in een mum van tijd een opstelling van scheidingswanden in elk gebouw, naar de indeling die u wenst. Voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, hotels, scholen, showrooms, wooncomplexen en veel andere gebouwen zijn metal stud wanden zeer praktisch toepasbaar, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

De metal stud wanden kunnen op alle denkbare manieren worden afgewerkt. U kunt daarbij denken aan behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl en fotoprints. Naden en schroefgaten worden afgewerkt, waardoor een egaal oppervlak ontstaat. De lichtgewicht materialen waaruit metal stud wanden worden opgebouwd, zijn gemakkelijk te verwerken.

Metal stud wanden zijn goed te combineren met systeemwanden, glazen wanden en systeemplafonds.

Vrijblijvende offerte

Montage van metal stud wanden

Het plaatsen van deze wanden kan snel en efficiënt gebeuren doordat de profielen gemakkelijk op maat te maken zijn. Dat geldt ook voor de gipsplaten die eenvoudig te snijden zijn. Nadat de maten zijn uitgezet, worden de horizontale profielen en de buitenste verticale profielen op de muren geplaatst en met elkaar verbonden door deze te schroeven of te fixeren met een fixeertang. Daarna worden de overige verticale profielen tussen de horizontale profielen vastgezet.
Wanneer het geraamte staat, kan aan één kant worden begonnen met het monteren van de panelen. Daarna kan de isolatie eenvoudig in de wand worden aangebracht. De andere kant van de wand wordt vervolgens bekleed met panelen.
Na het plaatsen van de panelen worden de naden afgedekt met gaasband en samen met de schroefgaten worden deze gevuld met een voegmiddel. Daarna kan de hele wand naar wens worden afgewerkt.

Montage systeemplafond

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf

Advies op locatie

Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Vrijblijvende offerte

Marvo-systeemplafonds

Wat kan Marvo systeemplafonds voor u betekenen?

  • Wij verzorgen de levering en montage van plafonds, wanden en verlichting;
  • Wij komen bij u op locatie voor een bezichtiging.

Werkwijze

Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze. Wij komen graag vrijblijvend op de door u gewenste locatie om u te adviseren en voorbeelden te laten zien.

Heeft u al wel een beeld van de indeling en een idee over de te gebruiken materialen, neemt u juist dan ook vooral contact met ons op. Onze medewerkers maken op basis van uw tekening en wensen een scherpe offerte voor u.

Tekeningen kunt u mailen naar info@systeemplafond.nl. Voor opdracht komen wij altijd nog even op locatie om alles definitief met u af te stemmen.


Wilt u meer weten over metal stud wanden? 0528 – 277 490

Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Of vul het contactformulier in