Skip to content
Home / Voorbeeld product

Voorbeeld product

Type plafondplaat

De KCS Boulder is verkrijgbaar als inleg plafondplaat.

Afmeting plafondplaat

De KCS Boulder is verkrijgbaar in de formaten 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm.

ToepassingWaarde
Lichtreflectie90%
NRC Waarde0.50
BrandklasseA2
Vochtbestendigheid70%

Vochtbestendigheid KCS Boulder

De plafondplaat heeft een vochtbestendigheid van 70%. Dit betekent dat deze plafondplaat voor 70% bestand is tegen vocht in ruimten. De plafondplaat is uitvoerig getest alvorens de verkoop.

NRC Waarde KCS Boulder

Voor deze plafondplaat staat een NRC Waarde van 0,5. De vraag is echter welke betekenis u hier aan kunt hechten? Simpel gezegd laat de NRC Waarde zien hoe het met de geluidsabsorptie van een plaat is. Een waarde van 1 betekent dat al het geluid geabsorbeerd wordt. Is de waarde 0 dan wordt er geen enkel geluid geabsorbeerd.

Lichtreflectie KCS Boulder

Deze plafondplaat staat bekend om zijn hoge lichtreflectie. Uitvoerig getest komt naar voren dat de lichtreflectie 90% is. Een hoge lichtreflectie is prettig omdat dit het comfort in ruimtes vergroot. In de praktijk blijkt dan ook de productiviteit in kantoor- en werkruimten toeneemt doordat het licht optimaal benut wordt.

Brandklasse KCS Boulder

De brandklasse waarin de plafondplaat is ingedeeld is brandklasse: A2. Dit betekent dat de plaat een significante bijdrage levert aan brand. In praktijk vertellen wij klanten dat deze plafondplaat een positieve bijdrage levert aan brandvertragendheid. Mocht er brand uitbreken dan duurt het namelijk langer voordat de brand overslaat.