Ga naar de inhoud
Home / Glazen wanden

Glazen wanden

Marvo systeemplafonds verzorgt de montage en levering van de glazen wanden door heel Nederland. Hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten met glazen wanden.

Leff ontwerpers

  Door het niet praktisch werken in een grote algemene werkruimte heeft dit bedrijf ervoor gekozen om het kantoor te laten vernieuwen. Lefff Ontwerpers heeft een vernieuwend ontwerp gemaakt voor dit kantoor door onder andere glazen wanden te plaatsen in de ruimte. Door de wanden ontstaan er meerdere verschillende ruimtes waar gewerkt kan worden.

  MIRON Violetglass

   Door de groei van het bedrijf, heeft MIRON het hele kantoor laten vernieuwen. Hier heeft Marvo Systeemplafonds het systeemplafond, de metal stud wanden en de glazen wanden gemonteerd.

   Quintes Waardenburg

    Financieel dienstverlener Quintes Verzekeren en Risicobeheer is hard aan het groeien. Daarom heeft zij een nieuwe pand voor haar hoofdkantoor in Waardenburg geopend.

    Broekhuis Volvo Hoogeveen

     Om alles in goede banen te leiden hebben ze bij de Volvo garage ervoor gekozen om het project volledig uit handen te geven aan het bouwbedrijf AB Bouw B.V. AB Bouw B.V. koos ervoor om een bouwteam in te zetten op dit project. Wij werken vaker in opdracht voor AB Bouw B.V. en dat bevalt goed van beide kanten.

     Leff ontwerpers

      In opdracht van Lefff Ontwerpers hebben wij mogen meewerken aan de herinrichting van een nieuwe locatie voor een opdrachtgever in Rotterdam.