Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Plafonds: montage en levering

In uw kantoor of andere zakelijke ruimte een compleet plafond laten vervangen? Dat wilt u natuurlijk goedkoop, professioneel en betrouwbaar laten verzorgen. Bij Marvo systeemplafonds kunt u terecht voor systeemplafonds, metal stud plafonds, derako plafonds en plafondeilanden.

Sinds 2000 is Marvo systeemplafonds actief in de afbouwbranche op het gebied van systeemplafond, systeemwanden, projectverlichting. De vakkundige aanpak van Marvo systeemplafonds kenmerkt zich door korte lijnen en duidelijke communicatie.

Wij komen desgewenst graag vrijblijvend bij u langs op locatie om de wensen en behoeften te inventariseren. Zo kunnen we de ruimt alvast nauwkeurig inmeten en u voorzien van een scherpe offerte.

Systeemplafonds

Marvo systeemplafonds verzorgt de levering en montage van systeemplafonds. Een systeemplafond is een verlaagd plafond wat bestaat uit een roosterwerk waarin plafondplaten worden gelegd. Vanaf het jaar 2000 plaatsen wij systeemplafonds in kantoren, scholen, fitnesscentra en horecagelegenheden. Bij de inrichting van ruimten spelen zaken als geluidsisolatie, akoestiek, brandwerendheid, lichtreflectie en vochtwerendheid een rol.

Wij werken met plafondplaten van grote merken als Armstrong, Rockfon, AMF en Ecophon. De plafondplaten hebben allemaal hun eigen kenmerkende eigenschappen. Standaard advies staat niet in het woordenboek van onze medewerkers. Elke ruimte vraagt een advies op maat.  Systeemplafonds zijn er dus in vele soorten en maten waarbij u kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen.

Meer informatie: systeemplafonds

Plafond-eilanden

Een aantrekkelijke en indrukwekkende ruimte voor uw gasten creëren? Of bijzondere werkplekken voor uw personeel. De mogelijkheden met plafond-eilanden zijn eindeloos. Een plafondeiland is een plafondelement wat lager hangt dat het originele plafond. Het zijn zwevende elementen die los staan van de wanden. De plafondeilanden kunnen in talloze kleuren en maten geleverd worden.

De voordelen op een rij:

  • Bijzonder visueel aanzicht
  • Goede reductie van geluid
  • Betere spraakverstaanbaarheid

Meer informatie: plafond-eilanden

Metal stud plafonds

Een metal stud plafond is een niet dragend plafond, wat is opgebouwd uit metalen profielen. Het metal stud plafond wordt opgevuld met isolatie. De isolatie is afhankelijk van het doel van de isolatie. Dit kan geluidsisolerend, thermisch of een combinatie van beiden zijn.

Voordeel van een metal stud plafond is dat er eenvoudig een naadloos verlaagd plafond gecreëerd kan worden. Daarnaast zijn metal stud plafonds brandvertragend en warmte isolerend. Indien gewenst kan het plafond gecombineerd worden met de plaatsing van metal stud wanden.

Een metal stud plafond is ook bij uitstek ideaal om spots en leidingen weg te werken.

Derako-plafond

Derako plafonds

Een Derako massief houten plafond is uniek in zijn soort door de vele voordelen die het biedt. Het systeem bestaat uit massief houten lamellen of latten die door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde draagsystemen gemakkelijk bevestigd kunnen worden. Door een ruime keuze aan houtsoorten, systeemtypes, maatvoeringen en afwerkingen zijn er tal van mogelijkheden voor de uitstraling van het plafond.

Wat betreft montage voldoen de Derako plafondsystemen aan alle eisen van ontwerpers en installateurs. De speciale gecoate draagsystemen lenen zich bij uitstek om in gebogen of gewelfde vorm toe te passen.

Meer informatie: Derako Plafond

Plafondplaten

U hebt ruime keuze daar waar het gaat om plafondplaten. Zo hebben wij plafondplaten in diverse kleuren: denkt u aan zwarte plafondplaten, witte plafondplaten of grijze plafondplaten. Kleur doet veel met het aanzicht van een ruimte. In ons assortiment vindt u plafondplaten van aansprekende merken als AMF, Armstrong, Rockfon en Ecophon. Elk type plafondplaat heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen met betrekking tot esthetiek, akoestiek, galmreductie, lichtreflectie, brandwerendheid, vochtbestendigheid en NRC Waarde.

Plafondplaten worden geleverd in de maten 60 cm x 60 cm of 60 cm x 120 cm. U kiest bij het type plafondplaat tussen doorzak plafondplaten of inleg plafondplaten. Het verschil zit in de aanblik van het plafond.

Meer informatie: plafondplaten


Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in