Offerte aanvragen
  • Levert en monteert meer dan 500.000 m²‎ plafondplaten per jaar
  • Keuze uit meer dan 48 verschillende soorten plafondplaten
  • Voor 12.00 besteld, morgen op afgesproken locatie
  • Na bezichtiging, is offerte altijd factuur

Een beller is sneller

0528 277 490
  • Ondernemend
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Wat is een verdekt systeemplafond?

Een mooi strak systeemplafond geeft uw kantoorruimte, winkel of bedrijfsruimte een moderne aanblik. Een verdekt systeemplafond maakt het nog strakker doordat de ophangconstructie niet meer te zien is. En toch is het even makkelijk te onderhouden en aan te passen als andere ophangsystemen.

Deze verdekte systeemplafonds zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleurnuances. Wij helpen u de juiste keuze te maken door met u in gesprek te gaan op locatie om een en ander te kunnen bekijken. Welke keuze u ook maakt, het plafond zal de ruimte een hele andere uitstraling geven.

Systeemplafonds zijn er dus in vele soorten en maten waarbij u kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen. Zo kunt u onder andere ook kiezen voor een doorzakplafond of een inlegplafond. Wat is het verschil hiertussen?

Verdekt systeemplafond

Eén van de keuzes die moet maken wanneer u een systeemplafond wil laten aanbrengen; doorzak, inleg of verdekt. Het gaat hierbij om hoe de plafondpanelen in de profielen liggen.

Bij een verdekt systeemplafond hebben de plafondpanelen een dusdanige vorm dat ze om de profielen worden gelegd zoals de tekening hiernaast aangeeft.

Hierdoor zijn de profielen naderhand niet meer te zien waardoor één geheel ontstaat met alleen de naden van de panelen in zicht. Door het ingenieuze ontwerp kunnen de panelen gewoon worden verwijderd als dat nodig mocht zijn.

Wat-is-een-verdekt-systeemplafond-icon-verdekt
wat-is-een-verdekt-systeemplafond--voorbeeld

U krijgt dus een mooi strak plafond waaronder het prettig werken of vertoeven is zoals de foto hiernaast laat zien.

Verdekte plafondpanelen zijn in twee maten te verkrijgen; 600mm x 600mm en 600mm x 1200mm en natuurlijk in verschillende kleuren. Bij de keuze van plafondpanelen moet ook rekening worden gehouden met andere belangrijke eigenschappen:

Wat-is-een-verdekt-systeemplafond-icon-inleg

Andere systemen

Bij het inlegsysteem liggen de panelen op de T-profielen waardoor deze profielen dus in het zicht blijven, zoals in nevenstaande principetekening. Doordat de profielen in het zicht blijven geeft dit een mooi strak en zakelijk beeld van het plafond.

Bij een doorzakplafond hangen de plafondpanelen als het ware in de profielen. De profielen liggen hierdoor verdiept tussen de panelen waardoor een mooi effect wordt verkregen. De principetekening hiernaast geeft het goed weer.

Wat-is-een-verdekt-systeemplafond-icon-doorzak

Welk systeemplafond kiest u?

Naast het visuele aspect van een plafond spelen aspecten als akoestiek, brandveiligheid en geluidsisolatie ook een belangrijke rol. Om een goede beslissing te nemen adviseren wij op maat.

`
Onze werkwijze
1. Bel of mail ons

Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

2. Wij komen langs

Indien gewenst komen wij binnen 3 werkdagen bij u langs om de situatie te bekijken.

3. Advies & vrijblijvende offerte

U krijgt advies op maat en indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte.

`

Wenst u meer informatie? 0528 - 277 490

Kom direct telefonisch in contact met één van onze medewerkers.

Onze adviseurs staan u graag te woord.

Of vul het contactformulier in