Ga naar de inhoud

Inleg systeemplafond / plafondplaten

Bij het inlegsysteemplafond liggen de panelen op de T-profielen waardoor deze profielen dus in het zicht blijven, zoals in het voorbeeld hieronder. Doordat de profielen in het zicht blijven geeft dit een mooi strak en zakelijk beeld van het plafond. Systeemplafonds zijn er dus in vele soorten en maten waarbij u kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen. Zo kunt u ook kiezen voor een doorzakplafond of verdekt systeem. Het gaat hierbij om hoe de plafondpanelen in de profielen liggen.

Verschil met een verdekt uitneembaar systeemplafond

De term verdekt geeft aan dat de profielen niet meer te zien zijn na plaatsing van de plafondpanelen. De plafondpanelen liggen volledig aangesloten om het profiel heen zoals op het voorbeeld. Een plafond met dit systeem geeft een geheel strak aanzicht van het plafond waarbij de afzonderlijke plafondpanelen bijna niet te onderscheiden zijn.

Wat is een systeemplafond?

Een systeemplafond wordt onder het bestaande plafond aangebracht waarbij de plafondpanelen in een metalen raster worden gelegd. Dit raster bestaat uit horizontale profielen die met beugels aan het bestaande plafond worden gehangen. Hierdoor ontstaat een altijd toegankelijke ruimte boven het systeemplafond waar de elektriciteitskabels lopen en andere zaken die u uit het zicht wil hebben.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf