Ga naar de inhoud

Verdekt systeemplafond

Eén van de keuzes die moet maken wanneer u een systeemplafond wil laten aanbrengen; doorzak, inleg of verdekt. Het gaat hierbij om hoe de plafondpanelen in de profielen liggen.

Wat is een verdekt systeemplafond?

Bij een verdekt systeemplafond hebben de plafondpanelen een dusdanige vorm dat ze om de profielen worden gelegd zoals de tekening hiernaast aangeeft.

Hierdoor zijn de profielen naderhand niet meer te zien waardoor één geheel ontstaat met alleen de naden van de panelen in zicht. Door het ingenieuze ontwerp kunnen de panelen gewoon worden verwijderd als dat nodig mocht zijn.

De verdekte systeemplafonds zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleurnuances. Wij helpen u de juiste keuze te maken door met u in gesprek te gaan op locatie om een en ander te kunnen bekijken. Welke keuze u ook maakt, het plafond zal de ruimte een hele andere uitstraling geven.

Systeemplafonds zijn er dus in vele soorten en maten waarbij u kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen. Zo kunt u onder andere ook kiezen voor een doorzakplafond of een inlegplafond. Wat is het verschil hiertussen?

U krijgt dus een mooi strak plafond waaronder het prettig werken of vertoeven is zoals de foto hiernaast laat zien.

Verdekte plafondpanelen zijn in twee maten te verkrijgen; 600mm x 600mm en 600mm x 1200mm en natuurlijk in verschillende kleuren. Bij de keuze van plafondpanelen moet ook rekening worden gehouden met andere belangrijke eigenschappen:

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf