Skip to content

Doorzak systeemplafond / plafondplaten

Bij het doorzaksysteemplafond hangen de platen over het profiel heen, dit is te zien op het voorbeeld. Hiermee creëer je een driedemensionaal effect.

Heel veel winkels, kantoorpanden, scholen en meer, worden of zijn voorzien van een systeemplafond. Niet zo gek want een systeemplafond is overal eenvoudig te plaatsen en te onderhouden. Daarnaast zijn systeemplafond makkelijk te vervangen of te aan te passen.

Systeemplafonds zijn er dus in vele soorten en maten waarbij u kunt kiezen uit verschillende ophangsystemen. Het gaat hierbij om hoe de plafondpanelen in de profielen liggen.

Verschil met een inlegsysteemplafond

Bij het inleg systeemplafond liggen de panelen op de T-profielen waardoor deze profielen dus in het zicht blijven. Doordat de profielen in het zicht blijven geeft dit een mooi strak en zakelijk beeld van het plafond.

Verschil met een verdekt uitneembaar systeemplafond

De term verdekt geeft aan dat de profielen niet meer te zien zijn na plaatsing van de plafondpanelen. De plafondpanelen liggen volledig aangesloten om het profiel heen zoals op het voorbeeld. Een plafond met dit systeem geeft een geheel strak aanzicht van het plafond waarbij de afzonderlijke plafondpanelen bijna niet te onderscheiden zijn.

Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Flexibel ingesteld, wij denken met u mee

Snel een passende offerte in uw mailbox

Vrijblijvend advies op locatie

Geen verrassingen achteraf