Brandschade plafondplaten systeemplafond

Is er sprake van brandschade aan de plafondplaten van het systeemplafond? Marvo Systeemplafonds vervangt en repareert systeemplafonds. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Is er sprake van brandschade?

Brandschade kan ontstaan door kortsluiting of onoplettendheid bij het gebruik van gas en vuur. Bij brandschade kan een systeemplafond behoorlijk beschadigd raken.

Brandschade voorkomen

Brandschade aan een plafond is te vertragen of te voorkomen door te kiezen voor brandwerende plafondplaten. Plafondplaten worden getest op brandwerendheid. Afhankelijk van de brandklasse is de brandwerendheid hoger of lager. Wij kunnen u hier uitgebreid over informeren indien u dit wenst.

Vervangen van plafondplaten

Het voordeel van een systeemplafond is dat het mogelijk is om plafondplaten afzonderlijk te vervangen. Deze werkzaamheden kan Marvo Systeemplafonds voor u uitvoeren. Wij zorgen dat u passende platen geleverd krijgt. Ook verzorgen wij een feilloze montage.

Compleet nieuw plafond laten plaatsen

Is de waterschade dusdanig groot dat u een compleet nieuw plafond wilt laten plaatsen? Ook dan helpt Marvo Systeemplafonds u verder.

Jarenlange ervaring

Marvo Systeemplafond heeft jarenlange ervaring als het gaat om het plaatsen van systeemplafonds. U kunt de montage dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Organisatorische exclusiviteit

Om geen hinder te ondervinden van het plaatsen en opnieuw plaatsen van de systeemplafonds biedt Marvo Systeemplafonds de optie om dit ’s nachts of in het weekend te organiseren. Zo voorkomt u dat medewerkers of klanten zich in de rommel begeven.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marvo Systeemplafonds.