Zuid-Holland: systeemplafond levering en montage

Is uw kantoor, bedrijf, school of fitnesscentrum gevestigd in Zuid-HollandDen Haag, Rotterdam, Gouda, Leiden of Zoetermeer. Zoekt u een systeemplafond voor de inrichting van een ruimte of een heel gebouw? Dan bent u bij Marvo Systeemplafonds op het juiste adres.

Inrichting ruimte

Bij de inrichting van een nieuwe ruimte of een nieuw gebouw is de akoestiek van groot belang. Er is ook de optie om te kiezen voor brandwerende plafonds. Marvo adviseert u over de totale inrichting van een gebouw. Naast systeemplafonds leveren en monteren wij ook systeemwanden en projectverlichting.

Levering producten

Marvo Systeemplafonds levert producten voor o.a:

  • kantoorgebouwen
  • scholen
  • sportscholen

Vervangen plafondplaten

Een systeemplafond kent voordelen. Wanneer er sprake is van een kapotte plafondplaat is vervanging makkelijk te realiseren. De plafondplaat wordt vervangen en uw plafond oogt als nieuw.

Uw aanvraag

Wanneer u een vraag hebt komt Marvo Systeemplafonds komt direct in actie. Wij brengen in kaart wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch. Maar waar nodig stappen wij ook per direct in de auto en komen bij u langs. Wij komen met een offerte waarin wij u een voorstel doen. Indien u akkoord gaat brengen wij de materialen in gereedheid. Vervolgens komen wij het plafond bij u monteren.