Waterschade plafondplaten systeemplafond

Plafondplaten van een systeemplafond kunnen beschadigen door waterschade. Marvo Systeemplafonds verzorgt vervanging en reparatie van systeemplafonds.

Oorzaken van waterschade

Waterschade aan plafondplaten kan ontstaan door:

  • Neerslag
  • Lekkende afvoer
  • Lekkende leidingen
  • Daklekkage
  • Te hoge luchtvochtigheid in ruimten

Wat te doen bij waterschade?

De plafondplaten van een systeemplafond kunnen beschadigd raken door het overtollige water. Zo kunnen er donkere plekken of kringen ontstaan op de plafondplaten.

Te hoge luchtvochtigheid

Wanneer hoge luchtvochtigheid de oorzaak is van waterschade aan plafondplaten dan is het zaak een analyse van de ruimte te maken. Is er altijd sprake van een hoge luchtvochtigheid? Hoe ontstaat dit? En hebt u wel de juiste plafondplaten laten plaatsen? Er bestaan namelijk ook speciale vochtbestendige plafondplaten.

Vervangen van plafondplaten

Het voordeel van een systeemplafond is dat het mogelijk is om plafondplaten afzonderlijk te vervangen. Deze werkzaamheden kan Marvo Systeemplafonds voor u uitvoeren. Wij zorgen dat u passende platen geleverd krijgt. Ook verzorgen wij een feilloze montage.

Compleet nieuw plafond laten plaatsen

Is de waterschade dusdanig groot dat u een compleet nieuw plafond wilt laten plaatsen? Ook dan helpt Marvo Systeemplafonds u verder.

Jarenlange ervaring

Marvo Systeemplafond heeft jarenlange ervaring als het gaat om het plaatsen van systeemplafonds. U kunt de montage dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marvo Systeemplafonds.