Systeemplafond in Utrecht: Plaatsen en leveren

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en de montage van systeemplafonds in de provincie Utrecht. In Amersfoort, Utrecht, Soest, Zeist, Bilthoven en Spakenburg.

Het systeem achter het plafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten en plafondprofielen een geheel wordt gemonteerd. De bekabeling is makkelijk weg te werken bij een systeemplafond doordat er vaak ruimte ligt tussen het ‘dak’ en het systeemplafond. Deze ruimte biedt gelegenheid om de kabels voor het oog weg te halen.

Meer voordelen

Een systeemplafond biedt naast ‘het wegwerken van de bekabeling’ nog meer voordelen. Marvo zet ze voor u op een rij:

Plafondplaten van Rockfon en Armstrong

Marvo Systeemplafonds levert systeemplafonds waarmee u de akoestiek kunt reguleren. U kunt hierbij denken aan plafondplaten als de Rockfon Lithos, Rockfon Krios, Armstrong Alpina en de Armstrong Perla. In onze webshop.vindt u voorbeelden van ons aanbod.

Actief in provincie Utrecht

Marvo Systeemplafonds is actief in de gehele regio Utrecht: Abcoude, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Elst, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Mijdrecht, Nieuwegein, Rhenen, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Woerden, Wijk bij Duurstede, Zeist

Contact

Vrijblijvend advies? Neem contact op met Marvo Systeemplafonds.