Ga naar de inhoud

Systeemplafond in Utrecht: Plaatsen en leveren

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en de montage van systeemplafonds in de provincie Utrecht. In AmersfoortUtrechtSoestZeistBilthoven en Spakenburg.

Het systeem achter het plafond

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten en plafondprofielen een geheel wordt gemonteerd. De bekabeling is makkelijk weg te werken bij een systeemplafond doordat er vaak ruimte ligt tussen het ‘dak’ en het systeemplafond. Deze ruimte biedt gelegenheid om de kabels voor het oog weg te halen.

Plafondplaten van Rockfon en Armstrong / KCS

Marvo Systeemplafonds levert systeemplafonds waarmee u de akoestiek kunt reguleren. U kunt hierbij denken aan plafondplaten als de Rockfon Lithos, Rockfon Krios, Armstrong Alpina en de Armstrong Perla. In onze Systeemplafond webshop. vindt u voorbeelden van ons aanbod.

Actief in provincie Utrecht

Marvo Systeemplafonds is actief in de gehele regio Utrecht: Abcoude, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Eemnes, Elst, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Mijdrecht, Nieuwegein, Rhenen, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Woerden, Wijk bij Duurstede, Zeist.