Ga naar de inhoud

Syteemplafond zwembad | Aandachtspunten en voorwaarden

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage van systeemplafonds in zwembaden. Wij zorgen voor vochtbestendige materialen en voorzien u van deskundig advies.

Agressief milieu

Een systeemplafond in een zwembad vraagt om deskundige montage. Dit systeemplafond heeft vaak behoorlijk te lijden in een agressief milieu. Dit komt door:

  • De chloordampen
  • Schommelingen in de temperatuur
  • Hoge luchtvochtigheid

Niet alle materialen zijn geschikt voor het plafond in een zwembad.

Corrosiewerend materiaal

Eén van de grootste boosdoeners in een zwembad is roest. Ophangdraden, snelhangers en plafondprofielen kunnen roesten. Door te kiezen voor corrosiewerend materiaal wordt roestschade voorkomen.

Periodieke controle

Zeker in zwembaden raden wij periodieke controle van de dakconstructie aan. Waar nodig kan materiaal vervangen of verbeterd worden.

Een goede akoestische omgeving

Behalve de luchtvochtigheid speelt geluid een belangrijke rol. Gillende en spelende kinderen. Pratende mensen, glijbanen, badmeesters en zwemlessen. Allemaal bronnen van geluid. Het is prettig wanneer de kinderen een badmeester kunnen verstaan tijdens de zwemlessen. Wij adviseren u over de te gebruiken systeemplafondplaten. Hierbij baseren wij op onze jarenlange ervaring. U kunt rustig vertrouwen op ons deskundige advies.

Jarenlange ervaring

Marvo Systeemplafond heeft jarenlange ervaring als het gaat om het plaatsen van systeemplafonds. U kunt de montage dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Organisatorische exclusiviteit

Om geen hinder te ondervinden van het plaatsen en opnieuw plaatsen van de systeemplafonds biedt Marvo Systeemplafonds de optie om dit ’s nachts of in het weekend te organiseren. Zo voorkomt u dat medewerkers of klanten zich in de rommel begeven.

Materiaal bepalen

Aan de hand van bovenstaande vragen kunnen de materialen bepaald worden. Wij bieden plafondplaten van diverse merken. Al deze platen hebben eigen kenmerkende eigenschappen.

Grootte plafondplaat kiezen

Plafondplaten kunnen in verschillende maten geleverd worden. Laat u goed informeren over het effect van grotere of kleinere platen.

Structuur plafondplaat kiezen

De structuur van een plafondplaat is bepalen voor het geluid in ruimten. Wij maken onderscheid hard minerale en zacht minerale plafondplaten. Zacht minerale plafondplaten hebben als noemenswaardig voordeel dat geluid goed absorbeert.